Холивудската актриса Дженифър Анистън разчиства гардероба си, докато е в

...
Холивудската актриса Дженифър Анистън разчиства гардероба си, докато е в
Коментари Харесай

Анистън разчиства дома си - slava.bg

Холивудската актриса Дженифър Анистън разчиства дрешника си, до момента в който е в обществена изолираност поради пандемията от новия ковид.

Звездата от паметния сериал "Приятели " преглежда облеклата си и преценя кои от тях да резервира и отсега нататък, написа Българска телеграфна агенция, цитирайки Контактмюзик.

В телефонен диалог с Елън Дедженерис, излъчен като част от шоуто ѝ в Инстаграм, актрисата предлага през тези дни на наложително престояване вкъщи хората да създадат хубаво пролетно разчистване. Тя поучава също да се четат книги.

Анистън прегледа деликатно дрешника си и по-рано тази година, когато избираше тоалет за церемонията на американската Гилдия на филмовите артисти. Тогава тя бе удостоена с премията за най-хубава актриса в трагичен сериал за "Сутрешно шоу ". На аления килим в "Шрайн одиториъм " в Лос Анджелис актрисата показа, че е решила да не разпорежда на стилиста си да ѝ търси нов тоалет, а се е спряла на нещо "старо, само че златно " от персоналния си дрешник. Анистън бе в бяла вечерна рокля на "Диор ", основана от Джон Галиано, която е в персоналната ѝ сбирка.

Снимка: сп. "Architectural Digest "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР