Холивуд се съвзе след шока от 2020-а и тазгодишното издание

...
Холивуд се съвзе след шока от 2020-а и тазгодишното издание
Коментари Харесай

Глухоням актьор ще пише история на тазгодишните Оскари

Холивуд се съвзе след шока от 2020-а и тазгодишното издание на премиите „ Оскар” дава обещание връщане към естественото. След него премиите няма да са същите, тъй като от следващата година се планува присъединяване и на публиката в гласуването. 94-ата гала е в нощта на неделя против понеделник българско време и дава обещание предостатъчно количество истории.

Пазарите на WINBET за премиите на Академията за киноизкуство и науки можете да намерите в Секция„ Спорт -> Специални на напълно актуализирания уебсайт.

Най-знаменитият миг в неделя би трябвало да бъде предстоящият „ Оскар” за за Трой Коцър. 53-годишният американец изгря от нищото и към този момент завоюва „ Наградата на критиците”, BAFTA („ английските Оскари “) и премията на Актьорската колегия за ролята си в CODA. Коцър е глухоням, а единственият преди него с подобен кусур, почетен с „ Оскар”, е Марлий Матлин през 1986 година за ролята ѝ в „ Деца, забравени от Бога “.

Коефициентът на WINBET за успех на Коцър е 1.23, а единствен негов съперник наподобява спечелилият „ Златен глобус” Коуди Смит-Макфий („ Властта на кучето”) – 3.55.

87-годишната лейди Джуди Денч пък има късмет да стане най-възрастният лауреат на „ Оскар”, счупвайки върха на сър Антъни Хопкинс (83) от предходната година. Британската легенда е номинирана за за присъединяване си в „ Белфаст”, само че прогнозите не са на нейна страна.

Коефициентът на WINBET за успех на Денч е 26.00, както пред нея са Ариана Дебоуз („ Уестсайдска история”, 1.07), Кирстен Дънст („ Властта на кучето”, 7.50), Онджаню Елис („ Крал Ричард” преведен у нас неизвестно за какво като „ Методът „ Уилямс”, 19.00) и Джеси Бъкли („ Изгубената дъщеря”, 23.00).

Иначе, на първо четене „ Властта на кучето” се обрисува като любимец тази година да обере много статуетки. Лентата е номинирана в пет от шестте най-престижни категории, а с изключение на упоменатите Смит-Макфий и Дънст в конкуренцията е още за (1.83 против 2.19 на CODA), (1.02 за работата на Джейн Кемпиън) и (Бенедикт Къмбърбач, 6.00).

Прогнозите обаче не са на страната на Къмбърбач, тъй като при наклонността за расово многообразие в последните години за любимец минава Уил Смит („ Крал Ричард”, 1.11). Което ще бъде иронично, тъй като преди три години новината, че той ще играе ролята на Ричард Уилямс, бащата на сестрите Серина и Винъс Уилямс, бе посрещната на нож, защото Смит не бил достатъчно…черен!?!

„ Властта на кучето” не участва само в категорията което не е изненадващо поради сюжета му. Там девет години след първата си номинация Джесика Частейн („ Очите на Тами Фей”, 1.59) наподобява любимец, въпреки че наградите-ориентири бяха много разпръснати. Частейн завоюва „ Наградата на критиците” и тази на Актьорската колегия. Никол Кидман („ Да бъдеш Рикардо”, 4.33), сграбчи „ Златен глобус”, а BAFTA отиде при Джоана Скенлън, която въобще не е в номинациите за „ Оскар”. Селекцията в неделя включва още Кристен Стюарт („ Спенсър”, 6.75), Оливия Коулмън („ Изгубената дъщеря”, 7.25) и Пенелопе Крус („ Паралелни майки”, 15.00).

Всички залози за премиите Оскар, направени с действителни средства за игра са годни за и за продобиване на талони за присъединяване в разпределението на премиите в

И последно по ред, само че не и по значение: Сър Кенет Брана е печелил BAFTA, “Златен глобус”, „ Оливие” и „ Еми”, само че в никакъв случай „ Оскар”, макар осемте си предходни номинации. Северноирландецът („ Белфаст “) е в люта борба с Пол Томас Андерсън („ Licorice Pizza “) в категория, като възможностите на всеки от двамата WINBET прави оценка на по 2.09. Андерсън също няма „ Оскар” в сбирката си и също като Брана има осем предходни номинации. Тъй че е мъчно да се предвижда към кого ще се насочат благосклонностите на академията.

*Коефициентите са годни към 10:30 ч. На 24 март 2022 година За актуaлните коефициенти, апелирам посетете

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР