Холивуд се превърна в истинска изповедалня след като се разрази

...
Холивуд се превърна в истинска изповедалня след като се разрази
Коментари Харесай

Братът на Кевин Спейси разкри шокиращи подробности за детството му

Холивуд се трансформира в същинска изповедалня откакто се развихри следващият скандал - този път с 58-годишният Кевин Спейси. Към случая станаха известни нови детайлности, откакто звездата от „ Стар трек” Антъни Рап упрекна Спейси в педофилия (актьорът бил опитвал да съблазни 14-годишния Антъни на един ваучър в Ню Йорк), 62-годишният Рандъл Фаулър реши да отбрани по-малкия си брат с роман за тежкото и тъмно детство, което са имали, съобщи БГНЕС.
Бащата на Кевин и Рандал Томас Джофри се включил към американската нацистка партия, когато Спейси и Фаулър били напълно дребни. Той си обръснал мустаците по подобен метод, че да замязя на Адолф Хитлер, почнал постоянно да бие и насилва по-големия наследник. Като по-малък Рандал бил подложен на полово принуждение от страна на татко си: момчето му забранило да пипа по-малкия брат като го заплашило, че ще издаде всичко на майката, от което Джофри се страхувал най-вече. Не е известно сигурно дали той не насилвал и Кевин. По-голямата сестра на момчетата Джулия също страдала от посеателствата на татко си и на 18 избягала от къщи.
Рандал евентуално се пробва да отбрани брат си като изяснява, че е мъчно човек да е естествен измежду такава фамилна среда. След абсурда обаче от платформата " Нетфликс " оповестиха, че стопират излъчването на сериала " Къща от карти " след идния му шести сезон.
Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда премиите " Еми " разгласи, че няма да даде предвижданото почетно отличие на Кевин Спейси, който беше разгласен за притежател на премията през юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР