Холивуд отдаде почит на Стан Лий - автора на комикси,

...
Холивуд отдаде почит на Стан Лий - автора на комикси,
Коментари Харесай

Холивуд отдаде почит на Стан Лий

Холивуд отдаде респект на Стан Лий - създателя на комикси, измислил Спайдърмен, Хълк и Железния човек, в Китайския спектакъл, където са отпечатъците от ръцете и стъпалата му, заяви Асошиейтед прес.

Пред театъра уважително се подредиха почитатели в костюми на Черната пантера, Върколака и други герои от "X-мен " и "Отмъстителите ".

"Той беше човек, който цялостен живот мечтаеше да напише великия американски разказ и не осъзнаваше, че го прави още веднъж и още веднъж - сподели водещият на мемориалната гала Кевин Смит, другар и почитател на Стан Лий. - Светът не се нуждаеше от още един разказ "Хладнокръвно ", а от Спайдърмен ".
15
Актьорът Марк Хамил, другар на Стан Лий, озвучавал герои в доста анимации на "Марвел ", беше измежду малцината, признали, че геният е имал и дефекти - вкаменяващ жлъч.

Крис Милър и Фил Лорд - продуцентите на "Спайдър-мен: В Спайди-вселената ", описаха по какъв начин са се срещнали със Стан Лий, когато към този момент е бил доста възрастен, само че още е преливал от сила и хрумвания.

Актьорът Лорънс Фишбърн, снимал се в "Ант-мен и Осата " разказа вълнението, с което е похарчил 12 цента като дете, с цел да си купи комикс от Стан Лий.

Кметът на Лос Анджелиис Ерик Гарсети връчи посмъртно на Стан Лий ключ на града, с обичаната дума на писателя "Excelsior! " гравирана на него.

Дъщерята на Стан Лий също мина по аления килим и извика "Благодаря! " на почитателите.

Стан Лий умря през декември предходната година на 95-годишна възраст.
15

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР