Холандският сеизмолог Франк Хугербитс, който на 3 февруари 2023 г.

...
Холандският сеизмолог Франк Хугербитс, който на 3 февруари 2023 г.
Коментари Харесай

Учен плаши със супертрус

Холандският сеизмолог Франк Хугербитс, който на 3 февруари 2023 година предсказа опустошителните трусове в Турция и Сирия, твърди, че през март 2023 година светът ще стане очевидец на мега-трус.

В отчет, оповестен от научния институт SSGEOS (Solar System Geometry Survey), където работи Хугепбитс, се споделя, че приближаването на планетите на 2 и 5 март може да докара до доста огромна сеизмична интензивност в интервала от 3 до 7 март. Възможни са земетресения в 12 точки на планетата, като магнитудът им ще бъде 8,5 и повече.

Изброени са и районите, попаднали в по този начин наречената алена зона - това са южната част на Япония, Индонезия, Португалия, Гърция, Пакистан, част от Северна Америка и Курилските острови.

" Не пресилвам. Не се пробвам да всявам боязън. Това е единствено предизвестие ", споделя ученият.

Франк Хугербитс е експерт по сеизмични проучвания от Института за проучване геометрията на Слънчевата система. Той изяснява, че прогнозата му се основава на връзка сред ситуацията на планетите в Слънчевата система и земетресенията. Методът към момента е незачитан от формалната просвета, до момента в който самият Хугербитс упорства, че той е просто академик, а не мистик или оракул.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР