Ходът на Вашингтон да разположи ядрени оръжия в Обединеното кралство

...
Ходът на Вашингтон да разположи ядрени оръжия в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Разполагането на ядрени бойни глави от САЩ в Обединеното кралство изпраща политическо послание до „пълния лайно“ Путин

Ходът на Вашингтон да разположи нуклеарни оръжия в Обединеното кралство евентуално е политическо обръщение към президента на Русия Владимир Путин, който политически Експертът споделя, че TheMirror.com е единствено приказка, когато става въпрос за потреблението на нуклеарни оръжия.

Даниел Лейк, професор по политически науки в Държавния университет на Ню Йорк в Платсбърг, сподели пред TheMirror.com, че евентуално Съединени американски щати се пробват да изпратят известие до съветския водач, демонстрирайки безкрайната си поддръжка за Украйна на фона на нашествието на Путин. „ Това е главно политически знак “, сподели Лейк. „ Чрез повторното разполагане на нуклеарните бойни глави Съединени американски щати изпращат известие до Владимир Путин, че „ няма да отстъпим от Украйна “.

Освен това този ход може също по този начин да има за цел да удостовери връзките със съдружниците от НАТО и други европейски страни.

Лейк се присмя на опцията за трета международна война, като сподели, че заканите на Путин за нуклеарни оръжия са празен, защото той приказва за опустош...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР