Хлебарките са същинска напаст и е много трудно да се

...
Хлебарките са същинска напаст и е много трудно да се
Коментари Харесай

Как да се избавим от хлебарките? С помощта на канела

Хлебарките са същинска злина и е доста мъчно да се отървете от тях. Голяма част от продуктите за битка с насекомите и вредителите, продавани в магазините, съдържат нездравословни химикали, имат неприятна миризма и не всеки път са ефикасни. Тогава на помощ идват изпитаните домашни средства.

Обикновената канела е натурален репелент и сполучливо може да замести нездравословните препарати.
 С хитра мисъл може да се отървете от хлебарките вечно С хитра мисъл може да се отървете от хлебарките вечно
Ефективни средства против хлебарки Народни способи Борната киселина за хлебарки е най -силната отрова. Веднъж попаднал в храносмилателн...

Оказва се, че насекомите и други вредители ненавиждат миризмата на канела. Можете да употребявате тази фалшификация както на закрито, по този начин и навън.

Канелата освен отблъсква мравките, само че и хлебарките, паяците, плодовите мухи, дървениците, осите, комарите и даже плъховете! Просто я поръсете в сектора, където се появяват тези неканени посетители.

По-добре е да употребявате канелени пръчици, защото те имат по-висока централизация на масло и мощна миризма. За по-голям резултат можете да поставите пръчката в купичка с вода и да я загреете в микровълновата за 15 секунди, до момента в който стартира да се усеща нейният мирис.

Може да употребявате и етерично масло от канела или свещи с нейния мирис. Тя отблъсква хлебарките и вредителите с помощта на веществото евгенол, което е изцяло безвредно за човешкото здраве. Това съединяване участва в комерсиалните репеленти. Евгенолът също по този начин се съдържа в карамфила, индийското орехче и босилека - те са не по-малко ефикасни репеленти.
 Китайка гледа у дома 100 хиляди хлебарки Китайка гледа у дома 100 хиляди хлебарки
37-годишна китайка отглежда в дома си 100 000 хлебарки, които тя назовава " мои деца ", съобщи БГНЕС. Юан Мейшиа живее в село Линбиян, прочие..

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР