Хлебарките от край време ни карат да гледаме с погнуса

...
Хлебарките от край време ни карат да гледаме с погнуса
Коментари Харесай

Изгонете за броени минути ХЛЕБАРКИТЕ с пудра захар и сода

Хлебарките от край време ни карат да гледаме с гадност на тях. Видът им ни работи отблъскващо и ни кара да се замисляме за способи, посредством които можем да се отървем от тях.

Тези инсекти са преносители на не малко болести и колкото по-скоро ги прогоним от вкъщи си, толкоз по-здравословна среда за живот ще си осигурим.

По магазините се предлага голямо многообразие от всевъзможни препарати, токсини и за каквото още се сетите. Не всеки обаче е податлив да ги внесе в дома си. В последна сметка те напълно не са безобидни и могат да ни основат съществени неприятности, изключително в случай че имаме дребни деца или домашни любимци.

Ще ви издадем един елементарен трик, благодарение на който ще си гарантирате изгонването на хлебарките. Вероятността те да приближат дома ви наново, е в действителност дребна.

Дори няма да се постанова да купувате съответен артикул и да инвестирате спомагателни средства, защото този трик се нуждае от две съставки, присъстващи във всяко едно домакинство.

Пудра захар и сода – изгони хлебарките за минути

Гнусните хлебарки са привикнали да населяват шкафовете, в които съхраняваме хранителни артикули. Те могат да влязат в опаковката със зърнена закуска на детето, захар, ориз, брашно и доста други. На никой не би му било прелестно да узнае, че насекомите са разпространявали болести, до момента в който спи.
 КРАЙ на досадните хлебарки с чесън и лук КРАЙ на досадните хлебарки с чесън и лук
Хлебарките са едни от насекомите, които най-трудно можем да пропъдим от вкъщи си. Борбата с тях би могла да се окаже безмилостна и да от...

Затова ви съветваме да не губите повече време, а да действате. От вас се изисква да извършите следното. Смесете равни количества сода и пудра захар в няколко дребни чашки за еднократна приложимост.

Разпръснете ги на местата, където сте виждали хлебарки или там, където те най-често биха полазили.

Пудрата захар ще притегли неканените посетители, а содата ще ги унищожи.

Побързайте да приготвите тази примес и сложете завършек на проблемите с хлебарките!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР