Хлебарката е сред най-ненавижданите вредители. Тя е толкова досадна и

...
Хлебарката е сред най-ненавижданите вредители. Тя е толкова досадна и
Коментари Харесай

Прогонването на ХЛЕБАРКИТЕ с КРАСТАВИЦА е най-ефективно

Хлебарката е измежду най-ненавижданите вредители. Тя е толкоз досадна и носеща болести, че даже не желаеме да си го помисляме. За страдание обаче неведнъж ставаме очевидци на насекомите в дома си.
Всеки път, щом опитаме да ги настигнем, те по непонятен за нас метод, се изплъзват от пръстите ни, намирайки си несъмнено укритие.
 Най-успешният способ за прогонване на ХЛЕБАРКИ от вкъщи ви Най-успешният способ за прогонване на ХЛЕБАРКИ от вкъщи ви
Не е загадка, че никой не обича хлебарките. Да не приказваме, че съществуват хора, които изпитват нескрита злоба към вредителите. Технит...

Освен всичко това, хлебарките са най-активни през нощта, когато всички спят. Тогава те потеглят на лов и съумяват да се доберат до храната по шкафовете. Минута по-късно няма диря от нашествията им.
Съществуват безчет препарати, под формата на спрейове, прахообразни субстанции и доста други, предопределени за умъртвяване на хлебарките. Всички те обаче напълно не са безвредни за човешкото здраве. Дори не се предлага да ги употребявате, в случай че в дома си имате домакински любим или дребни деца.

Днес сме решили да споделим с вас за едно естествено средство, което съумява да прогони хлебарките надалеч от домовете ни. Не е за поверие, че един зарзават е кадърен на всичко това и напълно справедливо може да измести химичните препарати, профилирани в елиминирането на вредители.
 С този трик ще забравите за хлебарките С този трик ще забравите за хлебарките
Ако хлебарките са се открили в дома ви, никога не би трябвало да оставяте обстановката да се развие. Те доста бързо ще се разпрос...
Краставица – чудесно средство за прогонване на хлебарки
От вас се изисква само да вземете една краставица и да я нарежете на части. Поставете по няколко резена на местата, на които сте виждали хлебарки. Така вие ще ги държите надалеч.
Ароматът на зеленчука ще ги отблъсква и те няма да се усещат притежатели на дома ви, до момента в който вие спите.
Много скоро и сами ще стигнете до заключението, че сте съумели да отбраните здравето си и развиването на болестотворни микроби.
Желаем ви триумф в битката против вредителите и скоро да се отървете от тях!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР