Хлад е дебютният късометражен филм на режисьора Девина Василева. Той

...
Хлад е дебютният късометражен филм на режисьора Девина Василева. Той
Коментари Харесай

Филмът "Хлад" бе отличен с няколко награди



" Хлад " е дебютният късометражен филм на режисьора Девина Василева. Той попадна в формалната селекция на премиите „ Indie Shorts Awards Cannes ". Спечели премия за най-хубав филм, изработен по време на карантина на чилийската Филм и Арт Академия. Филмът получи премия за най-хубав филм, изработен по време на карантина на чилийската Филм и арт Академия. 
Девина Василева е щерка на актрисата и режисьор Нина Димитрова и на артиста и ефирен водещ Васил Василев-Зуека. Васил Василев извършва ролята на бащата във кино лентата:

" Това, което се пробвахме да създадем и се надяваме да е станало е да покажем една градация на контрола в човешкия живот и всички отрицателни въздействия върху живота на самия човек и на хората към него . Денис Изетов показва една малко по-лека версия преди възрастта да задълбочи тези проблеми. Баща ми съумя да добави едно равнище на развиването на тази фикс идея за надзор и по какъв начин се нанася едно принуждение на по-късен стадий в живота. Но се надявам доста внимателно да сме го посочили без да го натрапваме ", сподели в предаването " Преди всички " Девина Василева.

Основните тематики в него са контролът и свободата. Историята наблюдава развиването на комплицирани връзки сред поколенията в едно семейство. В актьорския състав с изключение на Девина Василева, вземат участие Денис Изетов, Васил Василев-Зуека, Калина Владимирова, Сияна Ян Занева и Христо Йорданов.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР