"Хитрата сврака, с двата крака", гласи народната потоворка. Тя важи

...
"Хитрата сврака, с двата крака", гласи народната потоворка. Тя важи
Коментари Харесай

Борислав Цеков до продажниците Стефан Кенов и сие, длъжници с 1 МИЛИОН ЛВ. към фирми на „покровителя“ им Христо Ковачки: Мошеникът винаги трябва да знае, че рано или късно ще стане жертва на по-голям мошеник!

"Хитрата сврака, с двата крайници ", гласи националната потоворка. Тя важи със страшна мощ все още за онази клика предатели и продажници Стефан Кенов, Кънчо Филипов, Десислава Тодорова, Янко Янков и доста други, хванати на къса каишка и подписвали празни листи, а в следствие изиграни от „ настойника “ им Ковачки. Последва запор на банкови сметки на изброените предатели. Както Би Нюз към този момент заяви, запорите са по искане на частни правосъдни реализатори от цялата страна. Фирмите, които претендират, че са подписвали с тях контракти за разнообразни суми, са от орбитата на енергийния необут Христо Ковачки.

Юристът Борислав Цеков разяснява правната и моралната страна на измамата, в която елементарно са хлътнали гладните и жадни за власт и пари, хора без качества, влезнали в политиката с помощта на Николай Бареков и излъгали доверието на хиляди български жители.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Цяла навалица общественно анонимни и неподготвени хора влязоха на гърба на Бареков във властта. Измамиха го и се продадоха за няколко сребърника на Ковачки. Разбира се грешката е на самия Бареков, че се довери на хора от улицата без нужните качества, тъй като били "нови лица " (и те като Иванчева). Сега тяхното шикалкавене се санкционира от друго шикалкавене. Този на който са се продали - Ковачки - ги карал да подписват празни листи. И те, огромните "политици ", подписвали на кг. Е, в този момент се оказва, че са длъжници за стотици хиляди на компании на Ковачки. Извод: мошеникът постоянно би трябвало да знае, че рано или късно ще стане жертва на по-голям шарлатанин. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР