Хитовата лативо звезда Шакира най-после зарадва множеството си фенове с

...
Хитовата лативо звезда Шакира най-после зарадва множеството си фенове с
Коментари Харесай

Шакира с нова песен, част от нея е за Пике

Хитовата лативо звезда Шакира най-сетне зарадва множеството си почитатели с нова ария. Тя е доста предстояща и се оказва, че даже Шекира е включчила детайли от персоналните си прекарвания и страсти в последно време. 

Става дума за двойка, която се разделя, певицата подчертава на това какъв брой леден е бил мъжа през множеството време на връзките им и по какъв начин не е оценил хубостта на техните страсти. Как двамата са разрушили нещо толкоз чакана и прелестно като любовта си.

Припомняме, че довйката на Шакира и Жерар Пике публично постави завършек на 11 годишната си връзка. За жал не се разделиха като другари, двамата имат различия по отношение на децата. Певицата държи на родителските права и това децата да живеят с нея зад Океана, а Пике има доста условия с цел да даде правата на Шакира. 

Шаки е показала тъгата си в новия клип много нагледно, тя обикаля с рана в сърцето от самото начало и най-после заключва сърцето си в сейф, тъй като то е към този момент разрушено. Това съпоставяне е доста цветно и ясно, Шакира претърпя тежко любовната драма с мъжа си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР