Hitachi Energy България - приемникът на швeйцapo-швeдcĸaтa инжeнepнa гpyпa ABB,

...
Hitachi Energy България - приемникът на швeйцapo-швeдcĸaтa инжeнepнa гpyпa ABB,
Коментари Харесай

Hitachi Energy разширява завода си в Севлиево

Hitachi Energy България - приемникът на швeйцapo-швeдcĸaтa инжeнepнa гpyпa ABB, разгласи, че ще открие в средата на септемвври публично уголемение на завода си в Севлиево. Новото уголемение е с повърхност от 5400 кв. м. за произвеждане на артикули високо напрежение и е основало нови над 180 работни места.

Hitachi Energy е основан, откакто през 2020 година японската софтуерна група Hitachi закупи подразделението " Eнepгийни мpeжи " на ABB.

Заводът в Севлиево е неповторим самичък по себе си. В него се създават разнообразни високоволтови съставни елементи, финализирани в други индустриални бази в света и по-късно доставяни на крайния клиент.
 Заводът в Севлиево - стратегическа база на енергийния колос Hitachi Energy
Заводът в Севлиево - стратегическа база на енергийния колос Hitachi Energy

Какво се създава там и какви са проектите за развиване? Новият шеф Андреа Броняра пред Money.bg

Продуктите, които звеното в България създава, всекидневно могат да бъдат открити в типичната подстанция на електроразпределителните компании — само че освен.

От базата в Севлиево по пътя към по-близки и по-далечни дестинации поемат газоизолирани разпределителни устройства, генераторни прекъсвачи, изолатори, контролни табла, комплектни кондензаторни уредби и високоволтови разединители.

В България компанията разполага с индустриална база за артикули високо напрежение в Севлиево и две местоположения в София - Център за развойна активност (R&D), както и търговски офис.

Hitachi Energy има над 800 чиновници у нас. Компанията работи и с огромните университети у нас и възнамерява да ускори взаимоотношенията си с тях още повече, с цел да се увери, че гениите, нужни ѝ за напредък в България, няма да изчезнат.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР