Хирургията често е само временно решение, защото след известно време

...
Хирургията често е само временно решение, защото след известно време
Коментари Харесай

Бурситът е изключително болезнен, но тези рецепти ще ви помогнат

Хирургията постоянно е единствено краткотрайно решение, тъй като след известно време бурситът нормално се връща! Затова си коства да опитате тези предписания!

Ако носите тесни, плътни и неуместни обувки, както и постоянно носите обувки на високи токчета, това може да докара до развиване на заболяване като бурсит на крайници.

Друга причина за това заболяване са вродени структурни недостатъци в костите, прекалено напрежение на ставите или болести като да вземем за пример артрит.

Деформацията на ставата на палеца може да бъде призрачен сън. Не единствено тъй като провокира болежка, само че и тъй като е доста мъчно да се намерят подобаващи обувки.

В резултат на това доста хора вземат решение да се подложат на интервенция. Проблемът обаче е, че това постоянно е единствено краткотрайно решение, тъй като след известно време бурситът още веднъж се връща.

Погрижете се за себе си и бъдете здрави!

Природата може да предложи по-устойчиви резултати.

Първата стъпка, която би трябвало да предприемете за лекуване на бурсит е да изчистите тялото си от насъбраната пикочна киселина. В резултат на огромното количество в тялото, тя се подава в ставите и способства за утежняването на това заболяване.

Как да извършите това, ще научите повече в тази публикация. Особено значимо е в допълнение към пикочната киселина да се концентрирайте върху другите вероятни аргументи, упоменати нагоре.

1) Чай от дафинов лист

Вечер, поставете в чаша 1 чаена лъжичка тънко нарязан дафинов лист, прибавете 300 мл вода. Покрийте и обвийте, оставете да се накисва до сутринта.

На идната заран прецедете течността и я пийте на дребни порции през целия ден. Правете това 3 поредни дни. Всеки ден приготвяйте нова доза. След това направете една седмица отмора и повторете лекуването.

Не се изненадвайте, че по време на лекуването по-често от нормално ще ходите до тоалетната. Това е знак, че разтворената пикочна киселина стартира да се отстранява и нервира пикочния мехур.

Трябва да забележите първите резултати след 10 дни. Ще получите облекчение от болките освен в ставите на палеца, само че и ще се чувствате доста по-добре.

2) Тинктура от дафинов лист

Този способ би трябвало да се ползва минимум 2 месеца. В резултат на това бурситът и деформациите на костите по краката могат да изчезнат изцяло.

Вземете 5 огромни дафинови листа, нарежете ги на дребни късчета. Сложете ги в стъклен буркан и ги залейте със 100 мл 70%-ов алкохол или повече.

Поставете съда на мрачно място и го оставете да престои 1 седмица. След това прецедете и тинктурата е подготвена.

Вижте още: Намажете региона под очите и няма да имате повече бръчки

Преди да приложите тинктурата, първо потопете краката си в продължение на 10 минути в примес от топла вода и сода за самун (3 литра вода и 1 супена лъжица сода). След това изсушете краката си със суха забрадка.

Използвайте върха на пръстите си, с цел да масажирате мъчителната става с тинктурата. След това обуйте памучни чорапи и си починете за известно време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР