Хиперколата Bugatti Chiron вече е напълно разпродадена, а останалата част

...
Хиперколата Bugatti Chiron вече е напълно разпродадена, а останалата част
Коментари Харесай

Първи подробности за наследника на Bugatti Chiron

Хиперколата Bugatti Chiron към този момент е изцяло разпродадена, а останалата част от тиража ще бъде направена тази година. Междувременно създаването на наследника му към този момент е в ход и се появи първата информация за него.

За новия хиперавтомобил Bugatti описа Мате Римац, който неотдавна оглави марката. Той стана прочут като основател на електрическите суперавтомобили Rimac. Новото Bugatti обаче няма да е електрическо.

Мате Римац сподели, че слагането на емблемата на Bugatti на новия Rimac Nevera са погрешни клюки и няма метод това да се случи. Според хърватския експерт новата хиперкола на Bugatti ще e хибридна.

`Първи

За страдание обаче ще би трябвало да забравим за паметния осем литров W16 мотор с вътрешно горене. Факт е, че съществуващият мотор на Bugatti Chiron и Veyron е доста остарял - основан е преди съвсем 20 години.

И няма по какъв начин копанията да го впише в новите си модели поради строгите екостандарти, даже като част от хибриден силов тракт, а концернът Volkswagen не даде пари за създаването на модерун W16.

Въпреки по-скромния ДВГ елемент, новото Bugatti ще е по-мощно, по-бързо и по-ексклузивно от досегашните две - Veyron и Chiron. Към момента няма информация за цената му, само че най-вероятно и тя ще е по-висока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР