Хип-хоп изпълнителят Кание Уест ще трябва да бъде напълно ваксиниран,

...
Хип-хоп изпълнителят Кание Уест ще трябва да бъде напълно ваксиниран,
Коментари Харесай

Кание Уест уплашен да не последва съдбата на Новак

Хип-хоп изпълнителят Кание Уест ще би трябвало да бъде изцяло имунизиран, в случай че желае да изнася концерти в Австралия, съобщи министър-председателят Скот Морисън, откакто медиите оповестиха, че изпълнителят възнамерява австралийско турне през март.
Предупреждението идва единствено две седмици откакто очакванията на тенис суперзвездата Новак Джокович за купа от Големия шлем бяха попарени, когато съдът удостовери решението на държавното управление да анулира визата му поради това, че не се е ваксинирал против COVID-19.

„Правилата са такива, че би трябвало да сте изцяло ваксинирани“, съобщи Морисън на конференция. „Те се ползват за всички, както хората видяха напълно неотдавна. Няма значение кой сте, това са разпоредбите. Спазвайте разпоредбите – можете да дойдете. Ако не спазвате разпоредбите, не можете да дойдете.“

Кание Уест



Ваксинационният статус на Уест не е публично прочут. В изявление в обществените медии през 2021 година той съобщи, че е получил една доза ваксина, само че в изявление за бизнес списание „Форбс“ през 2020 година Уест назова имунизирането „белега на звяра“.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР