Хиляди хора във Варна са се събрали на протест под

...
Хиляди хора във Варна са се събрали на протест под
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 31 юли

Хиляди хора във Варна са се събрали на митинг под надпис " Не на насилието над дами! Варна е съпричастна " пред постройката на съда на площад " Независимост " в морската столица, съобщи кореспондент на Moreto.net Множество към момента прииждат, с цел да се включат, в морската столица от дълго време не се бе случвал митинг от подобен мащаб.

Осем оферти за почитане със званието „ Почетен жител на Варна ” бяха утвърдени на днешното съвещание на ПК „ Култура и духовно развиване “ към Общински съвет – Варна.

Близо 1.1 млн. лв. без Данък добавена стойност има намерение да отдели Община Варна през идващите три години, с които да обезпечи настаняването и изхранването на посетители на културни, просветителни, спортни, осведомителни, протоколни и други събития, проведени от Община Варна, научи Moreto.net. Обявената социална поръчка е за подписване на рамково съглашение с евентуални реализатори.

Цвят и прохлада в парковата мебел до бул. " Сливница " ще открие всеки решил да се наслаждения на пешеходна разходка наоколо до Регионалния исторически музей и Община Варна, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Община Варна търси на кой да разпореди правенето на капиталов план за новата образователна база на Математическата гимназия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР