Хилда Казасян говори открито за любовта си със своя приятел

...
Хилда Казасян говори открито за любовта си със своя приятел
Коментари Харесай

Хилда Казасян има годежен пръстен, но разкри защо не иска да се омъжва

Хилда Казасян приказва намерено за любовта си със своя другар Пламен, с който имат общ бизнес с заведения за хранене.

" Много прелестно върви връзката ни – умерено, щастливо и хармонично. Най-ценното е, че всеки почита и подтиква работата на другия. Безумно щастлива съм, че срещнах подобен мъж, тъй като тези хора в действителност са необичайност ", разкрива певицата пред Love style.

Преди години Пламен й подарил пръстен, само че двамата не сключили брак, тъй като не желаят да трансформират нещо, което е хубаво.

" Единствената причина, заради която бихме вдигнали женитба, е да създадем ваучър за приятелите ни. Иначе не виждам нужда. И аз, и той сме се женили и имаме приказни деца ", безапелационна е певицата.

Дъщеря й Надежда свири на пиано, а Хилда ще я остави сама да избере своя професионален път, тъй като не е упорит родител.

" При всички положения от това, което виждам, ще се занимава с нещо, обвързвано с изкуство. В нейната астрологична карта се вижда, че тя доста ще пътува и за положително или за неприятно има предпочитание да учи в чужбина ", споделя още Казасян.

Хилда Казасян призна и че много се забавлява с предлагането за брак от артиста Димитър Рачков, който обществено показва желанието си да заживеят.

" Хубаво е на сцената постоянно да правиш нещо ново, тъй като по този начин е по-интересно освен за феновете, само че и за нас. А истината е, че в екипа всички сме другари и просто се забавляваме ", изяснява певицата пред Love style.

Относно това дали в действителност някогашният на Мария Игнатова няма късмет при нея, изпълнителката с усмивка разяснява: " А-а-а, това в никакъв случай не се знае "...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР