Хилари Дъф призна, че често следва противоречивия здравен план на

...
Хилари Дъф призна, че често следва противоречивия здравен план на
Коментари Харесай

Хилари Дъф призна, че следва диетата на Гуинет Полтроу

Хилари Дъф призна, че постоянно следва спорния здравен проект на Гуинет Полтроу, който бе наименуван " диета на глада ".

" Понякога се пробвам - знаете, че Гуинет има проблеми, че го споделя - само че от време на време се пробвам просто да пия кафе заран и да се отърва от глада ", сподели 35-годишната възпитаничка на " Лизи Макгуайър " пред Моли Симс в подкаста на модела " Lipstick on the Rim ", като означи, че " се разсънва в действителност гладна ".

Актрисата и певица изясни, че е " захласната от тези кръгчета карфиол ", които разказа като " супер чисти ", и сподели, че обича да ги пържи във фритюрник.

 

Дъф прибавя, че нормално ги гарнира с яйчена салата, пържено яйце, авокадо или веганска наденица.

Тя обича и овесени ядки за една нощ.

Майката на три деца не пропусна да означи, че употребява и " доста калории ", до момента в който подготвя обяда на децата си.

 

" Ако би трябвало да бъдем почтени, да, заран, до момента в който подготвям обяда, хапвам по една пилешка хапка и една остава ", признава тя.

Що се отнася до физическата интензивност, звездата от " Как се срещнах с татко ви " показа, че тренира с треньор и се концентрира върху високоинтензивни интервални тренировки (HIIT).

През март Полтроу влезе в заглавията на вестниците, тъй като разкри ежедневната си оздравителна стратегия, което ужаси както почитателите, по този начин и сътрудниците ѝ от звездите и медицинските експерти.

 

С интравенозна инжекция в ръката си основателката на Goop изясни в подкаста " Изкуството да бъдеш здрав ", че й се желае " хубаво от време на време недояждане ".

Тя стартира деня си с кафе, защото то " няма да увеличи кръвната ѝ захар ", и се въздържа от хранене до към обяд.

 

50-годишната актриса сподели още, че обича чорба и че постоянно обядва " костен бульон ".

Носителката на " Оскар " следва леката храна с " един час придвижване " под формата на разходка, пилатес или подготовка на Трейси Андерсън.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР