Хидео Коджима каза, че неговият документален филм, Hideo Kojima: Connecting

...
Хидео Коджима каза, че неговият документален филм, Hideo Kojima: Connecting
Коментари Харесай

Документалният филм на Хидео Коджима ще бъде ексклузивен за Disney+

Хидео Коджима сподели, че неговият документален филм, Hideo Kojima: Connecting Worlds, ще бъде популяризиран извънредно от Disney+. Легендарният дизайнер на игри разгласява в четвъртък в X (преди Twitter), че филмът, чиято премиера беше на филмовия фестивал в Трибека това лято, ще започва в международен мащаб напролет на 2024 година

Hideo Kojima: Connecting Worlds наблюдава пионерския създател по време на създаването на Death Stranding.

Същевременно дава необичаен взор върху креативния му развой, когато започва своето студио, Kojima Productions. Филмът включва и „ фрагменти от ранните дни на нашето без значение студио, мемоари от детството ми и креативния ми път “, както сподели дизайнерът. Филмът се стреми да улови артистичната страна на игрите, която Kojima въплъщава.

Документалното известие следва формалното откриване на идната игра на Kojima, OD.

Въпреки че към момента не знаем доста за нея, филмовият откъс съчетава жанр на кинематографично изкуство с смут, подобаващ на предходни приключвания. Дори режисьорът и комедиант Джордан Пийл взе участие. Xbox Game Studios разгласява заглавието, което Коджима сподели, че ще разчита в огромна степен на облачната технология на Microsoft.

„ Видео игрите са изкуство. Но единственият човек, който дава отговор за оркестъра, е създателят. “, обобщава режисьорът Гилермо дел Торо в документалния филмов откъс.

Със сигурност ще е забавно да надникнем в главата му и да забележим по какъв начин тя работи. Това сигурно е един от най-признатите основатели на игри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР