Херцозите на Кеймбридж и техните малки съкровища посветиха специално видео

...
Херцозите на Кеймбридж и техните малки съкровища посветиха специално видео
Коментари Харесай

Колко са пораснали! Децата на Кейт и принц Уилям разтопиха сърцата ни в ново видео

Херцозите на Кеймбридж и техните дребни съкровища посветиха особено видео на Дейвид Атънбъро - прочут английски природоизследавател и популяризатор на естествознанието.

Членовете на кралското семейство разгласиха в обществените мрежи особено послание с изложение "Сър Дейвид Атънбъро, имаме няколко въпроса за теб. "
 Кейт и Уилям запретват ръкави в Лондон  Кейт и Уилям запретват ръкави в Лондон  Кейт и Уилям запретват ръкави в Лондон  Кейт и Уилям запретват ръкави в Лондон
Първи се включи най-голямото дете на Кейт и Уилям, 7-годишният принц Джордж, с въпроса "Кое ще бъде идващото животно, което ще изчезне? "

Отговорът на природоизследователя гласи: "Нека се надяваме да няма нито едно. Има доста неща, които можем да създадем, когато едно животно е застрашено от изгубване. Можем да ги защитим. "

Принцеса Шарлът насочи диалога към паяците и за какво хората се опасяват от тях, а дребният принц Луис попита кое е обичаното му животно. Дейвид възкликва: "Най-много одобрявам маймуните. Много са занимателни. "

Цялото видео можете да гледате тук:

A post shared by (@kensingtonroyal) on Oct 3, 2020 at 5:59am PDT

Атънбъро неотдавна посещава Кеймбридж, с цел да показа последния си документален филм "Дейвид Атънбъро: живот на нашата планета " и даже подарява на принц Джордж великански фосил на зъб на праисторическа акула.

"Принц Уилям и Атънбъро се поддържат взаимно в задачите си за справяне с някои от най-значимите провокации, пред които е изправена планетата ни. Те работят дружно по @EarthshotPrize, детайлности за плана очаквайте в идващите седмици " , се показва в прессъбщение на двореца Кенсингтън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР