Херцогинята порази със своята нескромност. В документалния филм Хари и Меган“

...
Херцогинята порази със своята нескромност.
В документалния филм Хари и Меган“
Коментари Харесай

Меган Маркъл се оплака от размера на дома, в който са живеели с Хари

Херцогинята порази със своята безочливост.

В документалния филм „ Хари и Меган “ Маркъл безмилостно подлага на критика имението, в което тя и брачният партньор й трябвало да живеят във Англия. Двойката живеела в котидж в Нотингам на територията на двореца Кенсингтън.

Но съгласно Меган е невероятно мястото да се назова комфортно за живеене. Тя се оплака от размера на къщата, която съгласно нея се оказала доста скромна. Херцогинята добави, че високият Хари даже си е блъснал главата поради скосените тавани на втория етаж. Освен това стаите били обзаведени със остарели мебели.

Интернет потребителите се учудиха на недоволствата на Меган. Двуетажната къща в Нотингам от 123 квадратни метра несъмнено не е колиба. Има четири стаи, две бани, кухня и двор.

„ Искам и аз колиба от 123 кв.м. Такава, която има две бани и двор, ”„ Тази жена очевидно не е живяла зле, щом приказва по този начин ”, означават коментатори.

Потребителите са още по-изненадани, че Хари поддържа думите на жена си. В края на краищата, преди сватбата с Меган, принцът е живял в Нотингам дълги години и в никакъв случай не се е оплаквал от неудобството.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР