Херцогинята на Съсекс каза, че е развълнувана да се завърне

...
Херцогинята на Съсекс каза, че е развълнувана да се завърне
Коментари Харесай

Херцогинята на Съсекс се завърна в Холивуд

Херцогинята на Съсекс сподели, че е разчувствана да се завърне в развлекателната промишленост с продуцентската компания, която сътвори със брачна половинка си, английския принц Хари, заяви Пи Ей мидия/ДПА.

Меган Маркъл, известна с ролята си в " Костюмари ", се появи на аления килим на събитие на Variety в Лос Анджелис, което уважи достиженията на дамите в развлекателната промишленост. 

Облечена в светлобежова рокля с голо рамо и с прибрана на кок коса, Меган сподели, че е " същински горда " с плановете на " Арчиуел прадакшънс ", основани до момента, измежду които документалната поредност " Хари и Меган ", като загатна и за бъдещи планове. Тя съобщи пред Variety, че желае да основава планове, които вълнуват хората и построяват " чувство за общественост ".

Тя театралничи със звезди като Били Айлиш, Марго Роби и Кери Мълиган на събитието „ Силата на дамите “ на Variety, което отпразнува жените и звездите, които побеждават над компликациите.

То уважи английската актриса Мълиган, която бе облечена в семпла черна рокля с голо рамо на и с прическа пай фасул, както и американската изпълнителка и авторка на песни Били Айлиш, чиято коса бе боядисана в черно и алено. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

 

Айлиш очевидно се развълнува на сцената, когато излезе да получи премията и да извърши шлагера си " What Was I Made For? " с брат си Финиъс О'Конъл. 

Британската актриса Емили Блънт също получи премия на събитието поради поддръжката ѝ за деца със заекване.

Звездата от " Барби " Марго Роби бе отличена като продуцент на годината дружно със брачна половинка си Том Акърли и продуцента Джоузи Макнамара за продуцентската им компания LuckyChap Entertainment.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Margot Fãs (@margotbrnews)

 

Събитието уважи още звездата от " Убийците на цветната луна " Лили Гладстоун и американската певица Фантазия Барино.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dion Talk to Me (@diontalktome)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР