Херцогинята на Кеймбридж, , на 38 години, очаква близнаци. Това

...
Херцогинята на Кеймбридж, , на 38 години, очаква близнаци. Това
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън бременна с близнаци

Херцогинята на Кеймбридж,, на 38 години, чака близнаци. Това заяви " In Touch Weekly ", а новината идва тъкмо 10 дни откакто снаха й (39) разкри, че е изгубила второто си дете през юли тази година.
Според източник на медията, кралската двойка Кейт и принц Уилям към този момент са разкрили положителната вест на останалата част от фамилията.
 Принц Уилям приказва постоянно за принцеса Даяна на децата си Принц Уилям приказва постоянно за принцеса Даяна на децата си
Принц Уилям " пази жива паметта на майка си ", като споделя " истории " за починалата принцеса Даяна на децата си. 37-годишният престолона...
Британският престолонаследник бил шокиран да разбере, че ще има близнаци, само че неназован източник заяви на таблоида, че шокът е отминал и той и брачната половинка му към този момент с неспокойствие чакат новите членове на фамилията да се причислят към двойката и техните деца - 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луис.
Съобщава се също, че двойката се тормозила от реакцията на другите членове на фамилията, откакто то бе шокирано от новината, че принц Хари и брачната половинка му са изгубили второто си дете. Според източника обаче, откакто фамилията схванало за четвъртата бременност на Кейт и за обстоятелството, че тя ще роди близнаци, двойката не стопира да получава поздравления, а Меган и Хари също са щастливи от положителната вест.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР