Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън отново покани деца в своята

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън отново покани деца в своята
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън не спира да носи любимите си еспадрили

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън още веднъж предложения деца в своята градинска апаратура, основана по личен дизайн.

Градината на Кейт дебютира на ревю в Челси през месец май, само че в този момент е преместена и разширена на двойно по-голяма повърхност в замъка Хамптън.

Кейт е създател на плана, с който цели да въодушеви децата да прекарват повече време в игри навън, наслаждавайки се на природата. Херцогинята, която е и дипломат на грижата за психологичното здраве, в последно време приказва постоянно за това какъв брой значим е контактът с природата за това децата да порастват щастливи.

За събитието в двореца Кейт още веднъж бе избрала да постави еспадрилите, с които я видяхме по-рано през юни. Класическият модел на лека платформа е грациозен, само че и по момичешки гальовен и акцентира красивите крайници на Кейт. Херцогинята и този път бе съчетала еспадрилите с миди рокля в принт. ( Разгледайте фотоси в галерията. )

“Дори малко време, единствено 10-15 минути, прекарани измежду природата, имат благоприятен резултат върху физическото здраве, само че и върху прочувственото ни положение ”, неотдавна показа Кейт Мидълтън в изявление.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР