Херцогът на Съсекс се появи за първи път в Обединеното

...
Херцогът на Съсекс се появи за първи път в Обединеното
Коментари Харесай

Ексклузивно: Хари се върна кацна в Лондон, а дали ще се види с Уилям?

Херцогът на Съсекс се появи за първи път в Обединеното кралство след погребението на починалата кралица предишния септември и след появяването на записките му, Spare, които разкриха проблематичните му връзки с крал Чарлз и принц Уилям.

38-годишният принц Хари участва на първото от четиридневното чуване във Върховния съд в понеделник за последното му дело за дискретност. Хари се причислява към шестима други ищци, в това число артиста сър Елтън Джон и Елизабет Хърли, които са завели искове за корист с персонална информация против Associated Newspapers Limited (ANL).



Въпреки че е евентуално херцогът е решил да отседне във Фрогмор котидж, къщата която той и брачната половинка му Меган ще би трябвало да изоставен това лято, среща с брат му, принц Уилям, няма да бъде планувана.

В момента принцът и принцесата на Уелс отсъстват за Великденските празници и са на път с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Принц Уилям и принцеса Кейт нормално прекарват учебните ваканции в своето жилище в Норфолк в Анмър Хол, а предходната година се любуваха на ски отмора в Куршевел, Франция.

В книгата си, оповестена през януари, принц Хари назовава Уилям “любим брат и безжалостен зложелател “. Той също по този начин твърди, че е бил физически атакуван от Уилям по време на свада в тогавашния му дом в Лондон, Нотингам Котидж, през 2019 година

Дворецът Кенсингтън не е коментирал нито едно от изказванията в книгата.

 
                             

Междувременно кралят и кралицата трябваше да дойдат във Франция за първото си държавно посещаване, само че първият стадий от пътуването им беше отсрочен заради митинги против пенсионните промени на френския президент Еманюел Макрон, които имат за цел да усилят възрастта за пенсиониране от 62 до 64.

Така Хари няма да се види и с татко си, до момента в който е в Обединеното кралство, защото визитата на Чарлз и Камила в Германия върви по проект и ще продължи до сряда.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР