Херцогът и херцогинята на Съсекс се присъединиха към кралското семейство,

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс се присъединиха към кралското семейство,
Коментари Харесай

Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна служба с кралското семейство

Херцогът и херцогинята на Съсекс се причислиха към кралското семейство, с цел да почетат кралицата в Уестминстърското абатство. Меган Маркъл и принц Хари се причисляват към кралското семейство в честването на платинения празник на кралица Елизабет.

В петък двойката участва на публична работа за признателност в чест на кралицата в катедралата Свети Павел. Събитието е първият път, в който Хари и Меган се събират обществено с висши членове на кралското семейство – в това число принц Уилям и Кейт Мидълтън – от Деня на Британската общественост през март 2020 година, което беше последната кралска поява на Хари и Меган, преди да се отдръпват от функциите си като висши кралски особи.

При идването си Меган и Хари се хванаха за ръце, до момента в който махаха на тълпите от хора. Те бяха посрещнати с овации и бяха съпроводени до местата им на втория ред с принцеса Беатрис и принцеса Юджини и техните съпрузи и принц Едуард и Софи, графиня на Уесекс.

 Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна работа с кралското семейство Снимка: SAMIR HUSSEIN/WIREIMAGE

Местата им бяха от другата страна на принц Чарлз, Камила, херцогинята на Корнуол, принц Уилям и Кейт Мидълтън, които седяха на първия ред.

Меган впечатли с особена изтънченост, като бе заложила на дълго бяло палто и пола на Dior, в комбиниране с шапка на същата марка, чийто дизайнер е Стивън Джоунс. Хари беше видян да беседва щастливо с Юджини и Джак, които посетиха двойката в Калифорния по-рано тази година.

 Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна работа с кралското семейство Снимка: Alberto Pezzali/AP/Shutterstock

Меган, дружно с Хари, е подготвена да играе значима роля в организация на Британската общественост, откакто публично се причисли към кралското семейство по време на сватбата си с принц Хари на 19 май. Тя приказва за интереса си към Британската общественост на форума на Кралската фондация предишния месец дружно с Уилям, Кейт и Хари, а също и по време на уговорката й през ноември.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР