Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха вчера във втория най-голям

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха вчера във втория най-голям
Коментари Харесай

Източна принцеса, крикет играч и добра фея: Кейт Мидълтън показа многото си лица

Херцогът и херцогинята на Съсекс дойдоха през вчерашния ден във втория максимален пакистански град – Лахор , за натоварена, само че незабравима стратегия от четвъртия ден от визитата си в страната.

Вижте най-хубавите фотоси в галерията тук >>>

На летището Кейт Мидълтън се появи в обичайна дреха шалвар камиз, която включва туника и панталон . Белият модел дреха на дизайнера Gul Ahmed е декориран с бродерии на жасмин, което се счита за един от знаците на Пакистан .

 Кейт и Уилям Getty

В този тип херцогинята се появи в локалното SOS Детско населено място , което обезпечава грижи за деца без фамилии. По-късно тя размени обувките на токчета с маратонки, с цел да гостува в Националната крикет академия, където се срещна с най-хубавите играчи в страната и упражни спортните си умения .

 Кейт и Уилям Getty

Вчера херцогът и херцогинята посетиха и една от най-големите забележителности на града – джамията Бадшахи . По този мотив Кейт Мидълтън облече тюркоазен шалвар камиз Maheen Khan със златисти детайли и шал за глава . Херцога и херцогинята влязоха в храма боси, а поради външния си тип херцогинята още веднъж си завоюва съпоставения с принцеса Даяна и нейното посещаване на джамията през 1991 година

 Кейт и Уилям Getty

За край на деня двойката дойде в мемориалната онкологична болница „ Шаукат Ханум “ .

Вижте най-хубавите фотоси в галерията тук >>>

Двойката посети детското поделение на болничното заведение, където поговори с пациенти и техните фамилии. Сред тях беше и 7-годишната Уафия Рехмани, която надали ще не помни вчерашния ден – на своето легло тя беше хазаин на чаено празненство, а дружно с херцогинята носеха идентични тиари.

 Кейт и Уилям Getty

Освен чаения си сервиз, Уафия, която има израстък на черния дроб, сподели на Кейт и Уилям медицинския си комплект, и показа, че желае след време да бъде доктор.

Вижте още трогателни фотоси снимки в галерията тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР