Херо Мустафа опитва от всичко в София - заглавие в

...
Херо Мустафа опитва от всичко в София - заглавие в
Коментари Харесай

Херо опита от всичко

" Херо Мустафа пробва от всичко в София " - заглавие в " 24 часа " по отношение на това, че американската посланичка била видяна в столичен мол. 

Херо Мустафа опита нещо друго и изпита мощни чувства надалеч от София - когато бе почетена обществено от министър-председателя Бойко Борисов. Това стана на знаково събитие и място - градежа на хъб " Балкан ", който е значим и за българо-американските връзки. Във видеострийм с дълготрайност цялостен час Бойко Борисов флиртуваше с посланичката, хвалеше се, забавляваше я, най-после я качи да я повози на джипката, предложения я " на кафенце ", да си " обсъдиме някои стратегически работи ". 

Както нормално, фенове и интерпретатори се стопираха на занимателната част и лесното пояснение - Бойко Борисов е кавгаджия, тъпанар, сексист и антидипломат. Не бил знаел кое е подходящо и кое не.

Това, драги читатели, е доста несериозно пояснение. Каквото и да знаем за личността на Борисов, то не е и не може да даде цялостно пояснение за случилото се сред него и Херо Мустафа. Каквито и персонални особености да има Борисов, той е колкото бурен, толкоз прозорлив, също така не е вчерашен. За толкоз години, в които е най-важният човек в страната, той е изучил и протокол, и маниери, и кое редно, кое не е редно. Освен това е служител на реда и сигурно схваща от хора. Абсолютно изключено е някой от двамата - Херо или Бойко, да не знае с кого си има работа. Те са се проучили взаимно, това е повече от несъмнено - и повече от несъмнено е, че и двамата са наясно с доста работи, дето аз и ти, читателю, не ги знаем. Единият резултат е, че материалът ръкопляска, а и самият Борисов си е направил кеф - да се държи с дипломат на велика страна като с пиленце от чалготеката.

Това не може да е всичко, зад шоуто има втори проект, който може да научим, а може и да не научим. Но обяснението - " Бойко е елементарен и по тази причина по този начин се държи " - като се изключи че е най-лесно за формулиране, няма по какъв начин да е правилно.

Затова ще би трябвало да помислим още - и не се знае дали ще измислим нещо смислено! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР