helpkarma Малкият Коки от Шумен има нужда от нашата помощ, за

...
helpkarma
Малкият Коки от Шумен има нужда от нашата помощ, за
Коментари Харесай

Коки, малкото момче с борбено сърце, има нужда от нашата подкрепа

 helpkarma Малкият Коки от Шумен има потребност от нашата помощ, с цел да продължи напред, научи Varna24.bg . Ето апелът на неговата майка Наталия Казакова, изпратен до медията ни:

" Позволете ми да ви опиша в резюме една история за мъничко момче с борбено сърце! Здравейте, аз съм Наталия – горда майка на трима прелестни сина! Тук съм, с цел да ви срещна с Коко – моето приблизително момченце, моето ангелче, което е болно. Калоян се роди на 24.02.2014 година. Неговата първа борба бе на двадесет и петия ден от раждането му. Тогава бе диагностициран със запушени слъзни канали. Дните с непрекъсната терапия от антибиотични и коркостероидни капки и разтривки се трансфораха в седмици, които прераснаха в месеци. Каналите му се отпушиха едвам на 4-месечна възраст. Последваха месеци лекуване на редуващи се бронхити с Пулмикорт и Вентолин. И това не беше края... Следващата борба бе най-трудната от всички! На 11 месеца му сложиха имунизациите Синфорикс и Пентаксим. Месец по-късно се видяха промени в Коки – загуби очен контакт, спря да се обръща на името си, спря да споделя сричките мама, ам ам, тата и всички останали. На година и четири месеца посетихме персоналния си доктор. След осъществения обзор бе открито, че детето е в норма и чува. Ние обаче виждахме измененията.

На година и осем месеца записахме час при нерволога доктор Щилианов, който откри, че детето има аутистични признаци. На година и единадесет месеца Калоян бе признат в детското поделение в болница " Св. Марина ",град Варна. Направени бяха проучвания и консултация с психолог, психиатър и експерт гастроентерология. Резултатите демонстрираха съществуване на хранителни непоносимости, пропускливи вътрешности, тежки метали и подозрение за генерализирано разстройство на развиването.

Наложи се Коки да премине на диета, при която бяха изключени глутенът, лактозата и ядките. Тя продължи 6 месеца. По време на този интервал Коки се утежни и стартира все по-често да изпада в нервни рецесии и да се самонаранява. До ден сегашен, от април 2016-та година, Коки посещава ежедневно логопед и психолог. Направени са над 200 барокамери. От октомври месец 2017-та до август 2018-та година на всеки два месеца посещаваме и психиатър в Италия, който се занимава с хелиране на тежките метали посредством биохимичен метод.

На 22.08.2018 година бе направена първата вливка на стволови кафези в Киев. През 2019година се направиха и още две вливки на стволови кафези. Стволовите кафези са донорски от абортирани ембриони сред 12-14 гестационна седмица.

Развитието на Коки е ужасно след вливката и продължителните лечения, които прилагаме и до ден сегашен. Но към момента имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим битката!

Средствата за терапиите и идната вливка на стволови кафези са непостижими за нас! Имуностимулаторът, визитите при логопед, арт лечението, водна рехабилитация, електростимулация, визити при психолог, хранителни добавки, планувана четвърта вливка на стволови кафези ( ипланирана през август месец) и всички останали процедури възлизат на над 50 000 лв.. Молим ви да помогнете на Коки за естествен живот и развиване! Благодарим ви безпределно за поддръжката! ", написа Наталия.

Можете да помогнете на Коки посредством платформата helpkarma.com/help/koki или посредством подаяние на:

Калоян Пейчев Казаков

ПроКредит Банк

BG89PRCB92301049318117

PayPal - [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР