helpkarma Малчугани от варненското училище Св. Патриарх Евтимий събират средства, за

...
helpkarma
Малчугани от варненското училище Св. Патриарх Евтимий събират средства, за
Коментари Харесай

Деца от варненско училище събират средства за операция на малката Ани, нека помогнем и ние!

 helpkarma Малчугани от варненското учебно заведение " Св. Патриарх Евтимий " събират средства, с цел да оказват помощ за интервенцията на малко момиченце от Варна, научи Varna24.bg .

Учениците с боязън описват вкъщи за желанието си да дарят средства в помощ на нуждаещото се детенце, споделиха съпричастни родители.

Ето какво гласи апел, оповестен на 21 септември на страницата на учебното заведение във фейсбук:

" Скъпи родители. Малката Ани има потребност от поддръжка. Нека се погрижим и дадем своя непретенциозен принос в това, едно нежно сърчице да се разгърне в прегръдките на живота. Дано в никакъв случай не угасва у нас пламъчето на състраданието и отзивчивостта... НЕКА ПОМОГНЕМ КАКТО съдебномедицинска експертиза Гражданско отделение ПРАВИЛИ ЗАЕДНО ВИНАГИ!

В коридора на учебното заведение, ще бъде сложена кутия за набирането на средствата ".

Призив за помощ насочва в платформата  и бабата на детето, която споделя следното: 

" Мили другари и скъпи донори!

Казвам се Красимира и желая да ви опиша в резюме историята за моята блага внучка Ани – прелестно творение и дребен войник! Раждането ѝ през 2015 година бе най-невероятното и значимо събитие за нашето семейство, бе същинско знамение! С боязън чаках моята първородна внучка да се появи на бял свят!

Радостта ни обаче търпя за малко, защото научихме, че нашата дребна принцеса има сериозен проблем с гръбнака.

След голям брой съвещания и прегледи със експерти се оказа, че Ани има малформация на гръбнака – сколиоза.

Тогава, единственото, което ни посъветваха е да вършим рентгенови фотоси на всеки шест месеца и да следим положението ѝ до пубертета, а по-късно " ще забележим ". Така и изминаха две години, в който изпълнявахме рекомендациите на доктора, само че в това време не стопираме да търсим други разновидности за същинско и съответно лекуване, с цел да може Ани да има детство изпълнено с игри като другите деца!

В търсене на съответното и вярно лекуване, имаше миг, в който цялата ни вяра и религия рухнаха. Специалист, тук, в България, ни осведоми, че в случай че детето ни се подложи на интервенция за изправяне на гръбначния дирек и тя не е сполучлива, то Ани може да остане неработоспособен! Това съкруши всички ни!

Успяхме да се отърсим от това и заредени отначало с религия и вяра, че късмет има, ние взехме решение да се свържем и с болница в чужбина. Така и попаднахме на професор Токташ, к  helpkarma ойто показа, че е нужна интервенция и нямаме време да чакаме, защото белите дробове и сърчицето няма да могат да се развият поради притискането на гръбнака, който се изкривява с израстването ѝ.

Той е на мнение, че защото Ани е още мъничка, то тя ще има опция след интервенцията и възобновяване, да реализира едно изцяло изправяне на гръбначния дирек. Именно поради това е извънредно значимо да вземем ограничения колкото се може по-скоро!

От болничното заведение ни издадоха оферта и сумата, която е нужна за интервенцията за нашето момиченце е 30 000 евро – сума колосална и надалеч от нашите финансови благоприятни условия!

Затова, аз и цялото ми семейство, насочваме зов към вас – подайте ни ръка и дайте късмет на нашата Ани да бъде здрава и да има един пълностоен и щастлив живот!

Събраните досега в платформата helpkarma средства са 5981 евро.

Искам авансово да благодаря за добрината и поддръжката! Вие, благи хора, с вашите положителни сърца, спасявате животи и променяте ориси! "

Можете да помогнете на Ани като дарите средства на: 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР