Хелоуин наближава и много деца и възрастни вече се подготвят

...
Хелоуин наближава и много деца и възрастни вече се подготвят
Коментари Харесай

Двете зодии, които са царе на Хелоуин

Хелоуин наближава и доста деца и възрастни към този момент се приготвят да основат най- страшния и замайващ костюм, с който се пробват да впечатлят всички на празника. Никой не желае да остане неусетен и да наподобява по елементарен метод, по тази причина подготовката за постоянно стартира месеци по-рано, а поръчката на костюм е доста деликатна и прецизна.

Вероятно не сте се замисляли, само че има сериозна връзка сред това каква зодия сме и по какъв начин ще се подготвим за Хелоуин. Ето, кои са двете зодии, които ще оберат точките на този Хелоуин и ще отделят най-вече време, с цел да пленят всички с невероятните си костюми.

Близнаци. Ако познавате поп културата, няма по какъв начин да не знаете, че Хайди Клум е за Хелоуин това, което е Марая Кери за Коледа – те не могат едни без други. Празникът просто нямаше да е същият, в случай че немският супермодел не облече абсурден костюм. Сигурни сме, че нейната податливост към опити с външния тип има доста корени, само че не можем да пренебрегнем и обстоятелството, че тя е Близнаци. Просто любовта й към превъзходния костюм за Хелоуин е изцяло в сходство с игривата и детска природа, с която тези въздушни знаци са известни.

Въпреки че евентуално няма да получите покана за годишното празненство за Хелоуин на Клум, очаквайте Близнаците в живота си да бъдат също толкоз новаторски и истински в тоалетите си. И в случай че търсите нещо в последната минута, Близнаците са зад тила ви. Просто дайте на тези изобретателни кралици достъп до дрешника ви и за момент ще си тръгнете с нещо впечатляващо.

Водолей. Не, че в миналото са имали потребност от причина да се обличат екстравагантно, само че тъкмо като Близнаци, Водолеите също са във вихъра си на Хелоуин. Докато останалите зодии си натоварват мозъка в опит да схванат коя звезда или просвета е подобаваща за реплика, на Водолеите им идва от вътрешната страна да мислят отвън стандартите. Много е евентуално те да са почнали да шият своя костюм за този празник още от август.

Очаквайте Водолеят да бъде ексцентричният посетител на празненството, който ще смае всички с визията си. Тук не става въпрос единствено за костюмите за тези новаторски знаци, а и за най-хубавите и авангардни украшения за дома. Вместо обичайна купа с лакомства, тези хора са подготвени да украсят освен цялата къща, а  дори и дърветата пред входа, с цел да може всичко да е тематично за празника.

Разбира се, има и зодии, които ще се приготвят в последния миг за празника. За тях това не е толкоз специфична вечер и няма да придадат такава значимост на костюма като останалите. Ето и коя зодия е точният образец за сходни хора:

Риби. Интровертните Риби евентуално няма да желаят да изпъкнат, даже и на този ден. В идеалния им свят една нощ на Хелоуин, прекарана в гледане на страшни филми и ястие на бонбони, е също толкоз добър празник, колкото всеки различен. Това обаче надалеч не значи, че те ще бъдат единственият от компанията, който остава у дома, до момента в който всички останали излизат да се забавляват. Не очаквайте от тях да сложат чувал на главата си с дупки за очи и да отидат на купона като фантом или да сложат диадема с уши на животно.

Ако тези неуловими водни знаци въпреки всичко решат да посетят празненството, обезпечено е, че ще го създадат по верния метод. Те несъмнено са изобретателни и имат неповторимия гений да се подготвят бързо, само че все пак да наподобяват зашеметяващо, все едно са възнамерявали всичко да се случи тъкмо по този метод. Колкото и да не вярвате, спокойствието и хладнокръвието е ключът към това в последния миг да бъдат направени най-запомнящите се неща. Тук можем да приказваме за присъщ гений, който Рибите безспорно имат в обилие и знаят по какъв начин да се възползват оптимално добре от него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР