Хегемонът в българския футбол през последните 11 години Лудогорец изпусна

...
Хегемонът в българския футбол през последните 11 години Лудогорец изпусна
Коментари Харесай

Лудогорец не успя да бие ХИК Хелзинки

Хегемонът в българския футбол през последните 11 години " Лудогорец " изпусна да бие на изкуствения терен на финландския ХИК в Хелзинки, като поведе, само че позволи равнене след почивката.

Гола за разградчани вкара почналият едвам за повторно като титуляр за тима си Матиас Тисера в 10-ата минути, когато аржентинецът бе изведен от Каули самичък против вратаря и прокара топката сред краката му.

В 28-ата минута домакините можеха да изравнят, откакто Хетемай стреля в опразнената от играчите на " Лудогорец " врата, само че топката попадна в тялото на съотборника му Абубакари.

Гол за финландците обаче въпреки всичко падна в 55-ата минута, когато след центриране от директен свободен удар Перперим Хетемай изпревари Антон Недялков и с глава прати топката във вратата.

Веднага след гола " Лудогорец " реагира, изключително откакто треньорът Шимунджа направи едновременно три смени.

" Зелените " притиснаха противника в личната му половина и пропуснаха няколко положителни благоприятни условия още веднъж да излязат напред в резултата.

Това е трети мач за разградчани в шампионата, като преди този момент те биха италианския " Рома " вкъщи и паднаха от " Бетис " в Севиля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР