Хеди Слиман избра да представи пролетната си колекция на стадион

...
Хеди Слиман избра да представи пролетната си колекция на стадион
Коментари Харесай

Всичко, което искаме да имаме от новата колекция на Celine

Хеди Слиман избра да показа пролетната си сбирка на стадион в. Колекция, напълно въодушевена от поколението Z, което съумява да направи по този начин, че модата да наподобява на първо място комфортна. Особено в пандемичните месеци, които не престават да трансформират метода, по който се обличаме.

И в случай че до неотдавна си мислехме, че не бихме комбинирали спортния панталон, който носехме единствено у дома, с кожено яке или тренчкот, или състезателен сутиен с грациозен блейзър и, то с тази сбирка от ден на ден се изкушаваме да излезем от зоната си на комфорт. Да, нюз фийдът ни в Инстаграм е цялостен с тъкмо такива еклектични комбинации, а дизайнерите към този момент ги придвижват и на стилния подиум.



Новите it девойки са новите фешън икони или най-малко за Хеди Слиман, който като че ли взима назаем от стила на, с цел да ни покаже кое е новото cool в модата, и не е изненадващо, че самата наследничка на Синди Крауфорд дефилира на ревюто, въпреки и мъчно разпознаваема поради шапката и очилата си.



И в случай че още се чудите дали можете да комбинирате вечерна рокля с и бейзболна шапка, то може би тъкмо тази сбирка ще ви покаже, че сега това, което липсва на стилната сцена, са точно ограничавания. Поне в метода на обличане можем да бъдем по-свободни, а дизайнерът на Celine ни оказва помощ да изберем комфортът на първо място.

Цялото ревю можете да гледате ето тук:



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР