Хебър (Пазарджик) тръгна с успех сезона в Суперлигата, след като

...
Хебър (Пазарджик) тръгна с успех сезона в Суперлигата, след като
Коментари Харесай

Александар Ляфтов: Амбициите на отбора са моята мотивация

Хебър (Пазарджик) потегли с триумф сезона в Суперлигата, откакто победи като хазаин Монтана с 3:1 гейма. Македонският национал Александар Ляфтов бе един от героите за пазарджишкия отбор, като бе втори по ефикасност. Ето по какъв начин разяснява срещата той: " Започнахме отлично, с победа против добър съперник - Монтана. На посрещане се справихме добре, в обстановки, в които Монтана изпълняваше добър сервис. В офанзива също се получиха нещата. Единствено грешките в сервис ни пречат. Започнахме с риск - да бием по-силен сервис, не се получи, само че това не ни тормози. За идващите мачове обаче би трябвало да си помислим. "

" Тази година тимът е доста по-различен - и като темперамент, и като упоритости - по-големи са. В състава са доста качествени състезатели, опитни. Сезонът сигурно също ще е по-различен от предишния ", добави Ляфтов.
" Именно по-големите упоритости ме накараха да остана, мотивираха ме. Говорихме с треньора и взех решение. Това беше най-важно за мен ", сподели още посрещачът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР