HBO официално даде зелена светлина за втори сезон на Домът

...
HBO официално даде зелена светлина за втори сезон на Домът
Коментари Харесай

Потвърдено: Домът на дракона ще има 2 сезон след рекорден рейтинг

HBO публично даде зелена светлина за втори сезон на " Домът на дракона " (House of the Dragon) единствено дни след пилотния му епизод.

Премиерата на епичната сага, основана като предистория на " Игра на тронове ", е постигнала рекордна гледаемост измежду истинските продукции на HBO, като надмина " Succession " и " Euphoria " по броя на феновете си - съгласно данни на компанията.

Дългоочакваният spin-off потегли на 22 август по HBO Max в България.

Действието в " Домът на дракона " стартира 170 години преди да се родят Джон Сноу и Денерис Таргериен, по време на ръководството на крал Визерис I.

Династията на Таргариените е на върха на могъществото си, като във Вестерос царува мир и разцвет, а в това време политическите и икономическите връзки със Свободните градове от Есос в никакъв случай не са били по-добри.

Кастингът в " Домът на дракона " също е на равнище - Мат Смит е в облика на Демън Таргариен, Пади Консидайн е крал Визерис, Мили Алкок и Ема Д`Арси се превъплъщават в облика на неговата щерка принцеса Ренира като младо момиче и като по-зряла жена. Емили Кери и Оливия Кук демонстрират Алисент Хайтауър - бъдеща кралица на Вестерос.

Следващият епизод от " Домът на дракона " може да се види на 29 август.

Още за сериала и основните настоящи лица в него вижте тук:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР