HBO най-после обявиха нещо, за което определението сензация е прекалено

...
HBO най-после обявиха нещо, за което определението сензация е прекалено
Коментари Харесай

Всички звезди от „Игра на тронове“ се събират

HBO най-сетне оповестиха нещо, за което определението сензация е прекомерно малко. Всички звезди от „ Игра на тронове “ се събират за финален път дружно и всичко това е увековечено в специфичен филм. Куриозното е, че този филм... няма да бъде излъчен по HBO, оповестява Cinefish.

Сензационният филм е сниман по време на фотосите на финалния епизод на сериала, провокирал една от най-големите нервности в телевизионния ефир. В него ще забележим всички огромни звезди, които го напуснаха прибързано, сещате се по какви аргументи, в това число Шон Бийн и Джейсън Момоа. 

Всички звезди от „ Игра на тронове “ се събират

rnrnrnrnrn
Филмът е сниман в Белфаст, а водещ на събитието е Конан О‘Брайън. Той обаче няма да има публична премиера, а ще бъде част от специфичното Blu-Ray издание на „ Игра на тронове “.

Очаква се то да бъде пуснато в продажба през 2019 година след излъчването на последния епизод от сериала. Все още не е ясно какво ще е наличието на това особено издание на паметния сериал, само че сигурно занапред ще научим още елементи в околните месеци. 
Междувременно последните шест епизода от „ Игра на тронове “ ще бъдат излъчени през април, което значи, че финалът на шоуто ще бъде подложен в края на май или началото на юни. Така че по всичко наподобява, комплектът с всички сезони на сериала ще бъде публикуван тъкмо за празниците в края на годината. Започвайте да спестявате от в този момент.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР