HBO е в преговори за мини сериал, базиран на един

...
HBO е в преговори за мини сериал, базиран на един
Коментари Харесай

Ще превърнат ли филма Паразит в сериал?

HBO е в договаряния за мини сериал, основан на един от най-горещите филми на годината – " Паразит " на Бонг Жоон-Хо. Самият корейски режисьор е избрал да си партнира с HBO, които имат сериозен опит с мини сериали като " Големи дребни неистини " и " Братя по оръжие ", като ще работи по акомодацията взаимно с Адам Маккей – изпълнителен продуцент на нашумелия сериал " Наследници ", който е и с премия " Оскар " за сюжета на " Големият залог ".

Филмът споделя за членовете на оскъдно семейство, които дружно възнамеряват да работят в богато домакинство, като се показват за висококвалифицирани помощници, които нямат връзка между тях. Лентата се трансформира в глобално събитие, като в боксофиса натрупа 130 милиона $ и е една от огромните изненади на. 



След като " Паразит " печели " Златна палма " в Кан предишния май, той сграбчи и премията " " за най-хубав чуждоезичен филм, като беше номиниран и в категориите за най-хубав режисьор и най-хубав сюжет. Филмът попадна и в късия лист в категорията " Най-добър интернационален игрален филм " на премиите " ", като също така има и голям брой други награди, в това число топ оценката на Националното сдружение на филмовите критици.

" Паразит "  е седмият игрален филм на режисьора, като предходните му ленти са Barking Dogs never bite (2000), " Мемоарите на едно ликвидиране "  (2003), " Домакинът "  (2006), " Майка "  (2009), Snowpiercer ( 2013 ) и " Окя "  (2017 г.).

Известен със своята режеща социално-натрапчива рецензия, както и преплитането на жанрове във филмите си, Бонг Жоон-Хо непрестанно повдига въпроса относно обществените институции и неравенствата на обществото с неповторимата си комбинация от комизъм, страст и напрежение. За мен " " е необикновен филм, който има целия капацитет да се трансформира в следващия сполучлив сериал на HBO. 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР