Хайст, котарачета, днес ще си припомним култовите изказвания на фолк

...
Хайст, котарачета, днес ще си припомним култовите изказвания на фолк
Коментари Харесай

Безумните изцепки на Мария: От "една птичка лястовичка не прави" до "мечта ми е да се возя на метро"

" Хайст, котарачета ", през днешния ден ще си напомним паметните изявления на фолк дивата Мария. Защо " хайст " ли? Певицата обича да се обръща по този начин към почитателите си, само че подозираме, че е взела концепцията от известния тиктокър Котарачето. Да се върнем обаче на Мария!

Тя може и да не е към този момент измежду топ певиците във фолк гилдията, само че във времето е оставила някои шлагери. Оставила е след себе си и един чувал с безумни изявления, които ние си спомнихме. В последно време певицата е супер настояща в TikTok, където се изпълни с някои от изцепките на старозагорката. Ето и някои от най-смешните фрази на Мария:

" Една птичка лястовичка не прави ". Ех, Мария... щеше да е хубаво, в случай че беше по този начин, само че може би си имала поради, че за една лястовичка са нужни още... две? Или си се объркала, или по този начин си знаеш поговорката и е станало нещо, като " чула-недочула "!? Не е известно, само че този гаф го направи преди няколко години в изявление, което към момента помним.

Виж още: Ще я познаете ли: Красима от " Игри на волята " - на сноуборд в Пампорово, неузнаваема е! 

Дълги години Мимето се въодушевяваше от клиповете на Бионсе. Дори е печелила награди за видеата си, само че певицата не се научи, че колежката ѝ се споделя Бионсе, а не Бейонсе. Същото и с Риана, която внезапно стана Рихана. Нашенката се изложи в няколко изявленията, наричайки певиците с тези имена, само че имаше времена, в които бе жури в музикално риалити, в което също ги назова по този начин. Надяваме се, че към този момент знае по какъв начин се произнасят имената на едни от най-известните и богати певици в света. 

Виж още: Топ 7 на най-криндж международни звезди

Дамско е да се приказва вярно, не е дамско и несъмнено не е за дама, в случай че не знаеш някои дребни неща.  Участието на Мария във " Vip Brother " остави някои паметни изявления, с които певицата е по-известна измежду младите през днешния ден, а не с песните си. " Не е дамско, не е за дама, в случай че имаш такива искания ", са златни думи, които Мария изрече в лицето на Енджи Касабие, с която деляха обща спалня в риалити предаването. Всички знаем, че когато Мария е гневна, тя е гневна. 

Не е дамско и возенето в метрото. Преди години певицата съобщи в изявление, че в никакъв случай не се била возила в подземна железница, само че ѝ било фантазия. Ех, а ние простосмъртните... всеки ден бичим подземен я 20 минути, я 50 в посока. Родният елит обаче не знае какво е това знамение на технологията. От изявлението с Мария минаха годинки, може пък певицата да е сбъднала тази фантазия. 

Помним и първото посещение на Мария в шоуто на Слави Трифонов. Далечната 2004 година, когато тя беше в цялостен кариерен пик. Песни, реклами, турнета и куп участия. Малката Мария тогава бе посетител във вечерното предаване на Слави, където направи шоу, само че и се изцепи с едно обръщение. Вместо да пожелае здраве и триумфи на екипа на Слави, тя реши да използва думата " личен състав ", вместо " екип ". Е, години по-късно се засмя и самоиронизира, когато гледа видеото. 

Мария другояче не си пада по секс ласките за една нощ. Е, не го твърдим ние, а самата тя. Винаги е казвала, че е моногамна в връзките си, само че също по този начин не си пада по " мемолепните " връзки. Вярваме, че е станала неточност на езика, а Мимето знае добре, че думата е " мимолетни ".

Знаем, че Мария е човек с възприятие за комизъм и се надяваме да продължи да ни забавлява с паметни изявления. Като цяло обаче фразата " Слушам и нямам доверие на очите си ", е идеална за някои от изявленията освен на Мария, само че и на много други родни " звезди ".

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР