Хавиер Бардем и Пенелопе Крус за пръв път пресичат пътищата

...
Хавиер Бардем и Пенелопе Крус за пръв път пресичат пътищата
Коментари Харесай

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем: Най-накрая любов!


Хавиер Бардем и Пенелопе Крус за пръв път пресичат пътищата си през 1992 година във кино лентата Jamón Jamón. Искрите сред тях обаче стартират да прехвърчат на снимачната площадка на „ Вики Кристина Барселона “ през 2007 година. Моментът да се появят на прага на любовта е точният, тъй като и двамата са претърпели доста връзки и разочарования, които като че ли вървят ръка за ръка със славата и триумфа.

Срещат се като равни, а тихата им връзка отвън обсега на радарите получава своят хубав връх със сватбата им през 2010 година на Бахамите. През 2010 година се ражда и синът им Леонардо, а през 2013 - щерка им Луна.

„ Най-големите усеща, които в миналото съм изпитвала, идват от това по какъв начин ме гледат децата ми. Да бъдеш майка значи да виждаш живота от друг ъгъл, като че ли си още веднъж дете. Дори връзката ти с природата се трансформира – всяко дърво гледаш с други очи “, споделя Пенелопе.

Но тази спокойна връзка, в която се приказва испански, е била съвсем на път да не се случи въобще. Хавиер Бардем е бил уплашен от експресивността на Пенелопе Крус, която не крие усеща и страсти нито на снимачната площадка, нито отвън нея. Твърде доста „ работа “ и „ драма “ са последното нещо, което мъж с доста несполучливи връзки със комплицирани дами, желае. Но в действителност такива дами, като Пенелопе, се срещат извънредно рядко – дами, които съумяват да слеят гения и безстрашната си искреност и да допринесат с тях към изкуството. Карол Ломбард, Грета Гарбо, Ингрид Бергман, София Лорен, Одри Хепбърн... Пенелопе Крус е на мястото си в групата на най-забележителните, прочувствени и забавни дами в киното. Красотата й е просто още един метод да се разкрие големия й гений. А той е изцяло обвързван с нейния вътрешен женски огън. Така че Хавиер Бардем не е имал никакъв късмет.

“О, боже, в нея има някаква божественост. Имахме една сцена, в която хвърля чинии и се караме, запитах се: „ Наистина ли желая това? “ Тя има това, което назовавам „ обичаща кръв “. Страст за всичко. “

В действителността обаче те са доста земни и водят оптимално елементарен живот. Доколкото е допустимо, когато си следван от камерите на всички, на всички места. Търсят нормалността, децата им да вземем за пример в никакъв случай не са обект на никаква гласност без лицата им да са замъглени. Никога не се виждат в Instagram и това е преднамерено – Пенелопе споделя, че това е част от отговорността й на родител – да пази персоналния им живот.

Нормалност търсят непременно – имат скромни домове по целия свят, никакви фанфари. И двамата не се промотират като бранд вид Бранджелина. Нямат корици на списания, децата им живеят в незнание какъв брой тъкмо известни са родителите им. 

„ Знаят, че вършим филми, само че не мисля, че схващат какво тъкмо значи това. И това е добре. Вкъщи нямаме нищо, което да им припомня, че сме артисти. Наистина не се интересуваме от това “, изяснява Бардем.

До този миг Хавиер Бардем и Пенелопе Крус са работили дружно в три кино лентата – два загатнах: Jamón Jamón (1992) и “Вики Кристина Барселона “ (2008), а също и в „ Да обичаш Пабло “ (2017).

Вижте и няколко техни фотоси в галерията.







 
Барселона по стъпките на " Вики, Кристина, Барселона "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР