Хасково в картини от миналото“- изложба живопис от фонда на

...
Хасково в картини от миналото“- изложба живопис от фонда на
Коментари Харесай

Показват Хасково в картини от миналото

„ Хасково в картини от предишното “- галерия живопис от фонда на ХГ „ Атанас Шаренков “ откриват от 11 ч. през днешния ден в галерията.
От общината ще покажат там и календара на Хасково за 2023 година, който включва 12 живописни платна на именити хасковски художници, въодушевени от родния град.

Програмата за през днешния ден продължава от 14 ч. с Коледен концерт „ Роди се Боже чадо “ в хасковското читалище „ Проф. доктор Асен Златаров - 1961 “. Ще вземат участие както колективите му, по този начин и посетител реализатори.

Работилница за разработване на сурвачки и коледна декорация с деца от кварталите „ Република “ и „ Изгрев “ отваря порти в 16 ч. в читалище „ Република-1971 “.

От 17:30 ч.в Младежкия център е благотворителният концерт на Духов оркестър-Хасково с присъединяване на деца от ДГ №22 „ Звънче “ в поддръжка на 5-годишния Дани.

Половин час по-късно- от 18 ч., в танцовата зала на образцовото читалище „ Заря-1858 “ Клас концерт ще показа Формация бални танци „ Хасково “.

Към благотворителните начинания за лекуването на 5-годишния Дани се включват и от ДКТ „ Иван Димов “ с рок групата „ Хангар 42 “. Празничната музикално-театрална импресия „ Копнежът на фантазията “ с присъединяване на актьорите от трупата и музикантите е от 19 ч. и заменя оповестения авансово театър „ Дванайсета нощ “. Закупените за представлението билети важат без презаверка. Промоционалната цена е 6 лв., като събраната от продажбата им сума напълно ще бъде дарена за лекуването на Дани, който се бори със Сарком на Юинг.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР