Хасково. Кметът на Община Хасково Добри Беливанов бе гост на

...
Хасково. Кметът на Община Хасково Добри Беливанов бе гост на
Коментари Харесай

Хасково: Дневният център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ празнува 17-ти рожден ден

Хасково. Кметът на Община Хасково Добри Беливанов бе посетител на празника във връзка 17-тия рожден ден на Дневния център за деца и възрастни с увреждания „ Марина “. Той поздрави децата и благодари на личния състав на центъра за изключителните грижи и внимание, които поставят към възпитаниците си. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково. Кметът подари голяма торта на децата и статуетка на „ Св. Богородица “, която да ги пази и окриля.
В дома се поставят грижи за 62 деца и младежи с увреждания. Децата рецитираха стихчета, пяха песни и показаха драматизация на приказката „ Дядо вади ряпа “. Паралелно с празника в ДЦДВУ „ Марина “ бе проведен благотворителен базар, средствата от който са за лекуването на две хасковски цена Дани и Хриси. Кметът си избра икони на „ Света Богородица “
Празникът бе почетен и от зам.-кмета Милена Трендафилова, както и от шефа на дирекция " Хуманитарни действия и обслужване на популацията " Златка Караджова, началника на отдел " Здравеопазване и обществени действия " Емилия Стефанава и нейния екип.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР