Всички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на

...
Всички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на
Коментари Харесай

В Хасково продължава благотворителната кампания в помощ на осемгодишната Никол

Всички събития, проведени от Община Хасково, ще бъдат отдадени на благотворителната акция в помощ на осемгодишната Никол. През този месец предстоят обичаните от всички фестивали " Театър, обичам те! ", " Сцена на края на града ", а при започване на юли " Хасково рок 2024 ",  които събират многочислена аудитория, която имаме вяра, ще поддържа идеята #ЗаНикол.
 
През идната седмица на 11 юни екипът на Аниматор " Таня ", съдружие " Подай ръка ", Фотостудио VasileviPhotography, DJ Радомир Ламбов Петров и учебното заведение на Никол- ОУ " Св. Климент Охридски ", провеждат благотворителна акция за събиране на средства за лекуването на Никол. Началото е в 17:00 часа в Градска градина. Ще има благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки, игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безвъзмездни професионални фотоси и прожекция на българския детски филм " Случаят Кюри ".
 
Национален фолклорен отбор " Българе " също поддържа идеята #ЗаНикол. На 13 юни от 20,30 часа е огромният концерт на " Българе " " Това е България " на к-кс " Спартак ". Там също ще бъдат сложени кутии за дарения в поддръжка на лекуването на детето. 
 
Кутии за дарения за дребната Никол към този момент са сложени на информация в постройката на Община Хасково, в центъра за административно обслужване и касовия салон на " Местни налози и такси ". Десетки търговски обекти и компании се включиха в благотворителната идея в поддръжка на фамилията на Никол от Хасково.
 
 В Хасково продължава благотворителната акция в помощ на осемгодишната Никол В Хасково продължава благотворителната акция в помощ на осемгодишната Никол Източник: Община Хасково
Всички учебни заведения от Хасково се сплотиха и деца, родители и учители да оказват помощ за лекуването на детето. По време на огромния учебен конгрес " Панорама на специалностите " гимназистите също събираха дарения, които ще дават на фамилията на детето.
 
Благотворителен футболен шампионат провеждат и жителите на село Конуш. Той ще се организира на 29 юни, по време на обичайния събор.
 
Община Хасково спомага и поддържа всички благотворителни цивилен акции, които сплотяват хората с положителни сърца от града ни, с цел да помогнем дружно да се върне усмивката на лицето на дребното момиченце.
 
Дарения за Никол може да извършите и по сметката на майката Никол:  
ЦКБ АД
IBAN BG92CECB979010D3860400
Ирина Иванова Георгиева
BIC CECBBGSF
" Дарение за Никол "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР