Хасковлии са били на борда на злополучния самолет от Истанбул

...
Хасковлии са били на борда на злополучния самолет от Истанбул
Коментари Харесай

Българка, летяла на кошмарния самолет за Никозия, проговори за ужаса

Хасковлии са били на борда на злощастния аероплан от Истанбул за Никозия, който стана жертва на бомбена опасност, оповестява haskovo.net. Полетът е трябвало да бъде сбъднат в 6:45 часа от интернационално летище на Истанбул - "Сабиха Гокчен ".

При подготовка за излитането, жена със кърпа е станала и се е развикала, че има бомба и ще се взриви, оповестиха турски медии, в които бе публикуван и видеоклип. Тя е била задържана от служители на реда, които са претърсили и самолета, само че взривно устройство не е било намерено.

По първична информация в самолета е била треньорката по хандбал на ХК "Хасково " Ирина Миладинова, като имало и други хасковлии. Съпругът й споделил пред свои познати, че часове по-късно самолетът е изхвърчал.

От уеб страницата на частната самолетна компания излиза наяве, че полетът е осъществен сполучливо. Самолетът е изхвърчал и е кацнал наред в Кипър с 3 часа и 21 минути забавяне.

Малко след обявата Ирина Миладинова написа, че към този момент е пристигнала при щерка си Валентина Миладинова, която е студентка в Кипър. "Каквото и да се случи, ще се забележим вкъщи!

Днес претърпях най-лошото и най-хубавото нещо в едно: да преживееш бомбена опасност на самолета ти и по-късно да се озовеш в прегръдката на твоето всичко- БЕЗЦЕННО ", написа Ирина в обществената мрежа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР