Харви Уайнстийн вече е в затвора. Сигурно щеше да е

...
Харви Уайнстийн вече е в затвора. Сигурно щеше да е
Коментари Харесай

Уайнстийн получи цял етаж и 24-часово наблюдение в затвора

Харви Уайнстийн към този момент е в пандиза. Сигурно щеше да е превъзходен алегоричен подарък за милиони дами, в случай че това се беше случило през днешния ден, навръх 8 март, само че за жалост изглежда е станало още на 6 март - или най-малко по този начин оповестява Ей Би Си, базирайки се на неговия представител. 

В сряда вечерта в затворническото поделение на болничното заведение „ Белвю ”, 67-годишният Уайнстийн е минал през процедура по слагане на стент. Той бе изпратен там поради болки в сърцето, получени  веднага след откакто съдебнато жури го призна за отговорен в незаконно полово посягане и обезчестяване.

Засега в пандиза Харви Уайнстийн получава особено отношение, само че не безусловно такова, каквото би желал - той е държан изолиран и под наблюдаване  24 часа дневно, евентуално до произнасянето на присъдата му.

Вътрешни източници от Отдела за изправителните домове и пандизите са разказали пред TMZ, че откогато е на остров Рикърс, Уайнстийн е настанен на 6-ия етаж в главната постройка на Северния лазарет. Етажът разполагал с 30 кревати в общо помещение, само че в момента от съображения за сигурност Уайнстийн се ширел там самичък,.

Според източниците, отделението разполагало с денонощна система за сигурност, която да следи всеки ход на опозорения холивудски продуцент, посредством камери за наблюдаване и чести инспекции от защитата. Очевидно нюйоркските затворнически управляващи не желаят да допуснат по никакъв метод животът и здравето на Уайнстийн да бъдат застрашени - от други пандизчии, или от самия него.

Що се отнася до всекидневието на Уайнстин зад решетките - то е било много общоприетоо. Той има право на един час физически извършения дневно и достъп до библиотека (с правна литература) и религиозна служба. Той също по този начин получава здравословно-полезни разновидности за закуска, обяд и вечеря… но би могъл и да си поръча по-нездравословни неща от лавката. 

Уайнстийн ще научи какъв брой време ще би трябвало да остане в пандиза в сряда, на 11 март, за когато е планувано оповестяването на присъдата. Дали, по кое време, и къде ще бъде изместен по-късно, още не е известно. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР