Хърватският шампион Динамо Загреб поднови тренировъчния си процес вчера, след

...
Хърватският шампион Динамо Загреб поднови тренировъчния си процес вчера, след
Коментари Харесай

В Хърватия започнаха тренировки

Хърватският първенец Динамо Загреб възобнови подготвителния си развой през вчерашния ден, откакто държавното управление стартира да отпуска ограниченията за сигурност.

Хърватия бе в доста строга изолираност от средата на предишният месец, като бяха отворени единствено питателните магазини, аптеките и бензиностанциите. От понеделник обаче към 3 хиляди спортисти получиха право да възобновят тренировки, а в това време и доста дребни магазини отвориха още веднъж.

"Да организираме тренировките сега е малко комплицирано, защото има извършения, при които играчите би трябвало да стоят близо един до различен, само че би трябвало да се приспособяваме. Тренираме в групи от петима, с цел да съблюдаваме ограниченията за обществена отдалеченост, което значи, че играчите би трябвало да са задоволително отдалечени един от различен на моменти. Ще бъда почтен - всички тези извършения, които те правеха у дома по време на изолацията нямат нищо общо с футбола и ще би трябвало последователно да ги върнем към най-хубаво физическо положение ", показа треньорът на Динамо Игор Йовичевич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР