Хърватският футболист Лука Модрич потвърди за ESPN, че Световното първенство

...
Хърватският футболист Лука Модрич потвърди за ESPN, че Световното първенство
Коментари Харесай

Мондиала в Катар е последното голямо първенство на Модрич

Хърватският футболист Лука Модрич удостовери за ESPN, че Световното състезание в Катар ще бъде последното му огромно съревнование за националния тим.

„ Наясно съм на какъв брой години съм и че това е последното ми съревнование за националния тим на Хърватия “, сподели Модрич.

Наскоро нападателят на Хофенхайм Андрей Крамарич съобщи, че не счита, че Катар ще е краят за капитана на този тим.

„ Трудно е да се опише с думи какво значи той за хърватския, европейския и международния футбол. Това, което е направил в кариерата си е неповторимо. Всички тези години в Реал Мадрид и националния тим, да не приказваме за спечелването на “Златната топка ”, са невероятни достижения. Удоволствие е да споделям съблекалнята, да съм на терена и да упражнявам с него. Не мисля, че това ще е последното му Световно състезание. Съдейки по това по какъв начин се усеща на терена, той може да играе дълго време ", сподели Крамарич пред формалния уебсайт на ФИФА.

Изглежда, че нападателят на Хофенхайм въпреки всичко е сбъркал.

Досега Модрич е изиграл 154 мача за националния тим на Хърватия и е отбелязал 23 гола, а през 2016 година стана капитан след сбогуването на Дарио Сърна.

Разбира се, Модрич няма да се сбогува с националния тим след Катар, а ще го направи след финалния шампионат в Лигата на нациите.

Хърватският народен тим на Световното състезание в Катар е в група F с Белгия, Канада и Мароко.

Световното състезание в Катар стартира на 20 ноември и ще продължи до 18 декември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР