В Испания разкриха какво е казал Винисиус на асистент съдията

...
В Испания разкриха какво е казал Винисиус на асистент съдията
Коментари Харесай

Ясно е какво е казал Винисиус на асистент съдията по време на Ел Класико

В Испания разкриха какво е споделил Винисиус на помощник съдията по време на Ел Класико. Бразилецът бе сменен от Анчелоти в последната минута на дуела, само че въобще не бързаше да напусне терена на " Луис Компанис ". 

Това ядоса почитателите на Барса и накара помощник съдията да му каже да побърза и да излезе от терена. Нещо, което по никакъв начин не се хареса на Винисиус и той даже му е споделил " Не ме докосвай, не ме докосвай. Ти си вманиачен. "
Това беше снимано от камерите на DAZN, които демонстрираха гнева на Винисиус към рефера, както и по какъв начин Анчелоти трябваше да изведе играча за ръката, с цел да не ескалират нещата.
За същите думи през 2021 играчът на Барселона, Жоао Феликс, който тогава играеше за Атлетико Мадрид, бе изпъден от основния арбитър на Ел Класико - Хил Мансано. 

В дуел сред Атлети и Атлетик Билбао през 2021 в опита си да се измъкне от противника, Жоао Феликс удари лицето на Венседор с ръка. Мансано предизвести играча и двамата играчи, което разпали гнева на португалеца и той укори рефера за постъпката му, като постави пръст на слепоочието си и му сподели " Ти си вманиачен ". Тази му имитация докара до втори жълт картон и последвало наказване от два мача. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР