Хартиената бюлетина означава нови избори. Пируетите на политиците е за

...
Хартиената бюлетина означава нови избори. Пируетите на политиците е за
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Корнелия, тук сме! Недоволните в БСП растат

" Хартиената бюлетина значи нови избори. Пируетите на политиците е за това, кой ще е отговорен, че няма да има държавно управление. Борисов сподели, че си е приключил работата и би трябвало американците и европейците да оказват помощ, да се сформира държавно управление. " Това съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия и началник на Стратегическия институт за национални политики и хрумвания Калоян Паргов.
 
Той разяснява и положението на Столетницата: " В съда Българска социалистическа партия взема решение вътрешнопартийни проблеми. Да отстреляме хората, от които се плашим. Най-голямата организация на Българска социалистическа партия е била бодил в очите. Но умните ръководители са се съюзявали в София с едно или друго решение. Умните ръководители. Това е една от аргументите да се стигне дотук. В последните години Българска социалистическа партия става лидерски вид партия по вида на Иван Костов и Съюз на демократичните сили ", разясни той пред Люба Кулезич.

Борисов и Нинова по доста работи си наподобяват. По метода, по който се води политиката напоследък. Много водачи му подражават като модел на политическо държание, сподели той.

От 2020 година нещо се случи в Българска социалистическа партия. Нинова бе определена директно. Но тази година бе буйна година. Българска социалистическа партия се занимаваше със себе си и пропусна доста позиции. Тогава в Народното събрание се гледаше изборния кодекс. Тогава Българска социалистическа партия остана в Народното събрание да пази машинния избор. Други партии тогава стояха извън. И имаше спор дали и Българска социалистическа партия да излезе на открито. Две години по-късно към този момент ни убеждават за хартиена бюлетина. И се приказва в този момент за операция на машинния избор. Чуват се фантасмагории, с цел да се компрометира машинния избор. Свързаха го даже с Мадура, сподели още Паргов

Ръководството на Българска социалистическа партия пази хартиената бюлетина, тъй като без нея са изгубени 150 000 гласа. Загубени поради машината. На ще забележим какво ще се случи на идващия разбъркан избор. Ще ги има ли тези 150 000. Ами в случай че са 50 000. Това е обезверен опит да се задържи властта в Българска социалистическа партия, уточни той.

Не сме навън. Недоволните в Българска социалистическа партия порастват. Съотношението не е, както преди няколко месеца, безапелационен бе някогашният водач на БСП-София.

След тези избори Българска социалистическа партия загуби две значими характерности - едното е отношението към Русия, което се присвои от " Възраждане ". И вторият вектор е общественият, взет от Петков и Василев. Те цитират този вектор като отче наш. Нинова загуби това, тъй като не си изигра картите вярно, уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР