Хърн: Бъдещето на Усик ще стане ясно следващата седмицаАбсолютният световен

...
Хърн: Бъдещето на Усик ще стане ясно следващата седмицаАбсолютният световен
Коментари Харесай

Хърн: Бъдещето на Усик ще стане ясно следващата седмица

Хърн: Бъдещето на Усик ще стане ясно идната седмица
Абсолютният международен първенец в полутежка категория Олександър Усик надали ще се изправи против Антъни Джошуа на 13 април, само че бъдещето му ще бъде разисквано идната седмица. Това съобщи промоутърът на Джошуа Еди Хърн. Самият британец нееднократно съобщи, че желае за противник първенеца на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър за противник в мач за безспорната международна купа в тежка категория. В момента Джошуа държи останалите четири пояса, а Уайлдър неотдавна победи Тайсън Фюри и отбрани международната си купа.

,,Антъни Джошуа има 75% от поясите и желае останалите 25 “, стартира Хърн. Уайлдър и Фюри могат да изиграят реванш между тях, откакто дуелът им приключи при неединодушно съдийско решение. Усик по всяка възможност ще би трябвало да изчака за конфликт против Джошуа.,,Видях информации в медиите, които настояват, че мачът сред Джошуа и Усик е уречен – това не е по този начин “, сподели Хърн за Sky Sports.,,Дори не е имало диалози за възможен дуел – просто клюки за бъдещето. Но в случай че Усик премине в тежката дивизия, тогава нищо не е ясно “, добави промоутърът.

Усик нокаутира Тони Белю предишния месец и сега е притежател на четирите пояса в полутежка категория, като също така е олимпийски първенец от Лондон през 2012. Украинецът ще следи онлайн реванша сред Дилиън Уайт и Дерек Чисора на 22 декември.,,Бъдещето на Усик ще стане ясно идната седмица. В момента той се нуждае от отмора, тъй като изигра доста мачове през тази календарна година. Не мисля, че той ще бъде подготвен за нов мач преди април или май 2019 “, съобщи Хърн.,,Смятам, че той ще има потребност от един или два дуела преди да се изправи против Джошуа “.

Мениджърът на Усик Егис Климас показа предишния месец:,,Няма да настояваме незабавно за мач против Джошуа. Ще има една или две борби преди този момент, само че той ще бъде подготвен за тежката дивизия – ще донесе скоростта си и ще покаже мощта си “, приключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР